Gurbette olmak yalnız olmak zordu ama hamileyken çok daha zormuş sizin doktorunuzuda değerlendirmek isterim bölgelere hakim olmadığım için eşimle görüşmem gerek sizin muayene ücreti ne kadardı ben bundan öncekinde 1.300 veriyordum be bana sürekli tahlilleri orda yapmamı ima ediyordu sağlık ocağında veya hastanede yapmamı istemiyor gibiydi bunlar şöyle önemli böyle önemli diyip yaptırtıyodu ve ekstra masraf
Ben Sultangazi Bahat hastanesine gidiyorum, Aysen Hanımla devam ediyoruz. Tam tutarı bilmiyorum ama muayene ücreti 750 ₺ diye biliyorum. İstedikleri tahlilleri size veriyorlar, gidip istediğiniz yerde yaptırabiliyorsunuz sadece acil olan idrar tahlilini falan o an istiyor o da uygun bir fiyatta zaten. Burada yaşamayınca hangi hastahane iyi hangi doktor tercih edilmeli bilmiyordum. İlk hamileliğimde önerilen doktorlara gittim hep ama çok pişman oldum. Aysen Hanım inanılmaz güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Özelinize çok saygı duyuyor. İlk önce beni içeriye alıyor, hatta ilk muayenede şey demişti, eşinle paylaşmadığın, söylemek istediğin bir şey varsa konuşalım eşini ondan sonra içeriye alalım. Eşimi her muayenede içeriye kendisi davet ettiriyor. Ultrasonda ayrıntılı bakıyoruz, her gelişmede bizimle beraber heyecanlanıyor. O yüzden ben tavsiye ederim
Ne kadar güzel ilgili özenli bi doktormuş eşini içeri almadan böyle ince düşünmesi gerçekten çok hoş bi durum ve seninle birlikte heyecanlanıp duygularını paylaşması çok önemli doktorlar için sen yada ben ilk gebe hastalar değiliz sonuçta o yüzden hep yaşadıkları durum olunca fazla rahat ve gayet normal bi durum diye bakıyorlar halbuki bizim için hiç öyle değil ve onlarında bizim duygularımıza karlılık vermesi verebilmesi hatta büyük incelik insan görüp hissetmek istiyor onu karşı taraftan Bu arada doktor adı aysen Özcan mı
Avcılar Medicana arzu hanım çok iyi ve ekip arkadaşları vs çok iyiler ben pişman oldum tekrar orayı tercih etmediğim için ilk iki doğumum orada gerçekleşti ebeleri çalışanları on numara ekipmanları öyle bu Hospital de Dr hariç kullanılan araçlar kırık ben normal doğum yaptım yanlız onu söyleyeyim onun dışında ebeleri stajyer gibi elleri ile kasılmalarin ölçüyorlar bu benim 3 doğumum ilk defa böyle bir şey geldi başıma
Bende çok arastirdım en son bahçelievler medipol hastahanesine karar verdim muhabbet hanımı arastirip onu sectim memnun kaldim dogum ucretleri 16 bin normal 24 bin sezeryan 900 lira muayene ücreti
Oww evet uzak baya esenyutta benim hastanem
Elleriyle sancı ölçmek nasıl oluyor bizim ülkemizde neden böyle şeyler var ban sosyal medyada bunlarla alakalı yabancı sayfalarda takip ediyorum nasıl oluyor diye bilgi edinip cahil kalmamak için o kadar güzel örnekler doğumlar varki burda duyduklarım üzüyo Arzu hanımım soy ismi ne acaba değerlendireyim onuda eşimle oturduğum bölgeye yakınlığımı bi sorun olduğun da ulaşımımı bunları eşimle konuşup kritik yapmam lazım yorucu şeyler
Benim kız kardeşimde hamile şuan aramızda 1 ay var o memleketimde yaşıyor Kahramanmaraş bütün aile çevre olduğu için herkesin önerdiği doktoruna gitti ve onunla devam ediyor çevre çok önemli bense hala doktor arıyorum
Bende 4 doktor gezdim
Tekrar değiştireceğim için 5. Doktoruma gitmiş olacağım bende inşallah son olur diyelim
Sağlık olsun ya iyi doktor bulmak çok mesele gerçekten
Evet ismi Aysen Özcan çok ilgili kesinlikle. Ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim şimdi de ben herkese tavsiye ediyorum. Çok fazla hastası oluyor genelde ama. Ben Ümraniyede yaşıyorum ama buna rağmen git gel yapıyorum oraya. Bu tarafta iyi bir doktor bulamadık çünkü
Evet bulmak mesele bide benim ilk gebeliğim biraz tecrübesizlikte var yalnızlık sağlıkla doğumlarımızı yaparız inşallah
Bakalım eşime söyledim 45 dakika falan sürer dedi çarşamba günü bakalım olabilir dedi düşünme sürecine girdi
Yorumlarına galan baktım doktor hanımın gerçekten hiç kötü yorumu yok bir doktor ararken bir kaç doktor arasında kalmak eşim burasıda yakın diyor yarım saatlik yol diyor bakalım mutluluk şuan Araf’a kalsamda
Hepinize çok teşekkür ederim umarım buradaki konuşmalar doktor tavsiyeleri doktor arayan anne adaylarının karşısına çıkarda yol gösterir
Bu arada devlet hastanesine gidiyormusunuz ben bide devlette doktorum olsun istiyorum da sizin var mı
Hadi bakalım memnun kalacak mısın
Bir arkadaşım var @Hümanurun_annesi bernoş
Selam ben cerrahpasa ya gidiyorum. Kadın dogum acili de var evime de yakın diye tercih ettim. Ayrıca devlettede özel gibi para verecek olursan muayeneye vs esinde girebiliyo özel kısım prof. Muayenesi ve 1146tl ucreti var.Yesilköy civarlarında isen doktor önerebilirim. @anon51243553