@Hümanurun_annesi merhaba
benim haftaya ultrasonum olacakta aklıma birşey takıldı Cerrahpaşa da herhangi bir ücret alıyorlar mı acaba? Birde fotoğraf veriyorlar mı
Perinatoloji de doktorun iyi tarafına denk gelirsen veriyo
ve hayır perinatoloji bölümünde sigortan varsa ücret alınmıyor. Prof. Muayeneleri ekstra ücrete tabi onunda muayeni alanı G-4 te değil…
iyi haberlerle gel inşaallah
Teşekkür ederim, inşallah ![]()
Ben sizin tavsiyenizle Cerrahpaşaya perinatolojiye randevu aldım hiçbir sikitni çıkmadı Allah razı olsun sizden ![]()
![]()
![]()
![]()
Ayy çok severim bu kelimeyi teşekkür ederim Allah sizdende razı olsun ![]()
Canım bişey sormak istiyorum ne zaman baksam tüm randevulara detaylı ultrason ikili tarama yapılmamaktadır riskli gebeliklere bakılmaktadır diyor randevu alıp gidersem sorun yaşar mıyım acaba doktorum yeşil alan açtı kendisi ilk defa gitmiştim ona daha önceki doktorum erken doğum riski var demişti bu bişey demedi üçüncü bir doktor suyun fazla demişti şeker yuklemesi yap demişti yeşil alan açan o kadar da çok değil dedi ne yapayım şimdi ven
@Hamiş Kötülemek için değil ama özele gidiyosan özelin dediği ile hareket etme derim. Etilerde çok ünlü bi kliniğe gidiyordum yakın zamana kadar… para için umurları olmuyo herşeyi söyleyip yaptırıyolar… bu konuda kendimi de bebeğimide devlete emanet ettim. Herkes biliyo beni Cerrahpaşa ya gidiyorum. Burdan çok kişiyide yönlendirdim orda randevu alırken böle uyarılar vermiyo. Yeşil alan kırmızı alan bilgimde yok açıkçası. Renkler ne ifade ediyo bilmiyorum
senin yerinde olsam prof. Muayenesine ama devlete giderdim… Cerrahpaşada ali benian bukonuda oldukça iyi diye duydum. Bende gebelik planlarken asla normal doğuramayacağımı,erken doğum olabileceğini hatta felç riskim olduğunu söyledikleri için özellikle başıma bişi gelse donanımlı bi hastahane donanımlı doktorlar araştırıyorum şahsen
Cerrahpaşa için baktığımda sonraki aya randevu gösteriyor ve ben şuan 23ün içindeyim yani zamanım yok 24e kadar bakılıyor bazı sorunlardan dolayı takibini yapamadım bilemiyorum sanırım yaptıramayacağım
@Hamiş Ben önümüzdeki haftanın bile randevu sistemini göremiyorum bacım sen nası birsonraki ayın kini gördün ? Hiç bulamazsan prof.dr ali benian detaylı yapıyo 1150tl muayene ücreti ver yaptır
Hangi hastane ya da doktor iyi bilmiyorum, Google a yazdığımda da hep laboratuvar tarzı yerler çıkıyor
Cihan tıp merkezi ve pendik medipolu çok övüyolar bir de pendikde halil mesut var o çok iyiymş ama halil mesut nakit bakıyor kart geçmiyor cihan tıp merkezi ve pendik medipolda 15 20 dk sürüyormul ben yarın kartak avicenna da yaptıracağım eşi içeri almıyorlar eksi yanı o ama min 40 dk bakıyorlarmış göstermediği zaman çık dılaş tekrar gel kafasındalar ama medipol ve cihan tıp merkezş öyle değil bir de kurtköy lokman hekimi duydum onuda övdüler avicenna eşi içeri almıyor yüzünü gösterdiği zaman 1 2 dk alıyor çıkarkende tü organları incelediği cd rapor ve foto veriyor işinize yarar umarım
Ben eşim de şahit olsun istiyorum aslında ama bu dediğiniz hastaneleri bir arayayım bakalım
Halil mesutun yorumları çok iyi, büyük ihtimalle ona gideceğim
Gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezi doçent dr halil aslan cok cok memnun kaldik tavsiye ederim
Orası uzak kalıyor bize ama yine de bir bakacağım. Teşekkür ederim ![]()
Halil mesut gerçekten çok iyi benim 3 arkadaşım kuzenim hepsi ona gitti pendikte zaten herkes çok memnun ama nakit çalışıyor 3500 tl fiyatı eşi içeriye alıyor ve fotoğraf veriyor ama randevu sıkıntısı var sizin tarihleriniz yakınsa sıkıntı bir an önce arayın isterseniz
Bana bir hafta önceden aramanız yeterli dedi ama bakalım
Evet anadolu yakasi yazmışsınız yeni farkettim![]()
Bende oraya gidiyorum peki detaylı ultrason yaptı mı doktor normalde riskili gebelere bakiliyo diyollar ama