Merhaba İstanbul Anadolu öncelik olmakla birlikte Avrupa yakası da olur detaylı ultrason yapan devlet hastaneleri nereler acaba ?
@istanbul-anneleri yardımcı olabilir misiniz
Ben Bakırköy Sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi yaptırdım ama doktor berbatti detaylı ultrasonu cekemedi bile ama Atilla bey var ona gidin o çok iyi bayan doktorun hiç önermiyorum
Cerrahpaşanın perinatolojisi detaylı bakıyo…galiba çamsakura da bakıyo… kanuni zaten bakıyo ama kimse tavsiye etmiyo
Devlet hastanelerinde detayli ultrason varmi varsa da sira bulmak zordur herhalde
Valla ben bu işleri yeni yeni öğreniyorum gebeliğin benden küçükse hafta hafta kendi yaşadıklarımı anlatırım sana bu hafta bunu yaptılar şu hafta böyle yaptılar diye :)) geçen hafta perinatolojiye yönlendirdi doktorum riskli olduğu için değil detaylı bakılabilmesi için yönlendiriyorum dedi. Perinatolojiye gittim yarın için ikili test randevusu veriyorum dedi Gidince görcem ikili testmi yapçaklar detaylı mı bakçaklar :))
Bende öyle düşünüyordum ama bugün bulabildim Anadolu yakası Zeynep Kamil Hastanesi’nde günlük 3 4 tane yarım saatlik randevular açılmıştı o şekilde bakabilirsiniz
Anadolu yakasında bildiğim zeynep kamil hastanesi var.
Onun için ben bir süre randevu almaya çabalamıştım.
Mhrs’ nin online uygulamasından baktığınızda bulamazsınız yalnız.
182’ yi sabah saat 10.00 olmadan aramanız gerekiyor. 10.00 da randevu açılıyor , 10:03 geçe bitmiş oluyor. Ben şöyle yaptım 09.57 gibi aradım bağlandı tam 10.00’da randevuyu almıştım.
Ama oradan randevu bulsamda randevu sırasında problem yaşadı eşim, orada yapılmadı detaylı ultrason incelememiz.
Damla bugün ben ikili test için gittim benden büyük perinatoloji gebelerine sordum detaylıda bakılıyormuş gerçi bugün bana 1saatten biraz fazla baktılar ultrasona bunun daha da detaylısını hayal edemiyorum
Aaa ozamn iyi bizim burda ki devlette yapiliyormu bilmiyorum bi sormam lazm senn kac haftalkk oldu
12+6idi dün doktorlara göre bugün 13.hafta daa anlamadığım her rndevudada soruyorum adam gibi anlatabilen yok sağlık ocağı 14haftalık diyo :)) 12haftanın üstüne + kaç gün sayarsan say 13.haftanın içinde olmuyomuyuz.? 12+6 bittiğinde 13 başlıyo ama arada saydığımız 6 gün nere gitti biz niye 2 haftada 1 hafta atlıyoz.? ( Buarada sizin oradaki devlet derken sıradan devlet hastahanelerinde olmaya bilir. Bünyesinde perinatoloji olan yada tüp bebek yapabilme yetkisi olan devlet hastahanelerinde fix yapılıyo…
Kadın doguma gidip yesil alan actirmalisin daha sonra alabilirsin bazi yan dallar bu sekilde
Hazalcım Selam,
İstanbul anadolu yakası zeynepkamil hastanesi için sabah 10.00 olmadan 182’ yi arayarak alabilirsin yani şöyle 09.58 gibi telefonda randevu istiyor ol. Detaylı ultrason doopler randevusu diye alınıyor.
Mhrs’den randevuyu düşüremezsin , çünkü tatlım hemen açılınca doluyor ve sabah açılıyor. 10.00 da açılıyor anında doluyor.
Peki Avrupa yakası için neresi olabilir mesela 9:50 gibi 182yi arasam olur mu
Avr. Yakasında hangi devlet hastanelerinde var onu bilmiyorum
Ancak, ondada 182 den aynı yöntemle alırsın.
avrupa yakasında zeytinburnundaki kadın doğumdan alabilirsiniz yakınımızın ikizleri vardı orada olan bir doktora gidiyor yanlış hatırlamıyorsam isminin Murat olması lazim ama nasıl randevu alacağınız konusunsa bilgi sahibi değilim maalesef
İÜ-C Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çevrimiçi Randevu Uygulaması Cerrahpaşa eğitim ve araştırmanın kadın doğumunda perinatoloji var. Randevu mhrs den alınmıyo.floryaya taşındı. Otobüsle geleceksen ilk durağı yenibosna son durağı murat dilmener hasthanesi yeşilköy yerleşkesi
Cok teşekkür ederim
Teşekkürler
Tamam sanirim böyle yapacağım teşekkürler