Randevuların açıldığı belli bir saat var mı MHRS deki gibi ? @Hümanurun_annesi
Orda randevu bulamama imkanın yokki yapamdınmı acaba 7/24açık randevu sistemi ve mutlka randevu bulunur tc kimlik numaranla sisteme giriş yap,kadın hastalıkları ve doğumu seç perinetoloji 1bölüm var haftalık açıyolar randevu takvimini. Olmadı normal kadın doğum muayene randevusu al doktor yönlendirsin içerden 1hafta sora ya randevu veriyolar
Randevular dolu gözüküyor şuan
Tamam teşekkür ederim
Kadın doğuma gidip yeşil alan açman gerekiyor
Evet biliyorum yeşil alan açıldı
Merhaba ben Bahçelievler devlet hastanesinden kadın doğum doktoruna randevu almıştım ordaki doktor direk Bakırköy sadi konuk devlet hastanesinden randevu vermişti.
Busecim 2gün önce tahlil yaptırdım bugün sonucu çıkmış doktoruma tahlil sonuçlarını atınca perinatolojiye git dedi şimdi girdim sisteme salı sabah 9a buldum. Sende alabildin dimi randevunu.?alamadınsa salı gününde randevu boşluğu var
Evet evet gördüm alıyorum çok sağolasın
Ben bugün devlet hastanesinde doktora gittim yeşil açtırmak için. bana detayli ultrason rutin bisey değil gerek görüldüğünde açıyoruz dedi boşu boşuna gitmiş oldum sizi nasıl açtırdınız acaba
Detaylı ultrason yapılması gereken hafta yaklaştığını doktor kendi söyleyip açtı yeşil alanı 20-24 hafta aralığında yapılıyor dedi
Allah Allah tekrardan gidip bir şansımı deneyeyim ya bu devlet hastaneleri öyle uğraştırıyor ki
Cerrahpaşaya gidiyorum evime yakın diye onlarda buhafta dediler bana 22.haftada detaylı yapılcak filan diye :)) hastahaneden hastahaneye değişiyor olmalı ozmaan ama 12.haftada 2liyi nası öneriyolarsa detaylıda fix aslında
Buse bugün gittinmi perinatolojiye nasıl geçti beni boşu boşuna korkytmuş doktorum
Maşallah çok sevindim sağlıkla büyüyüp doğsun inşallah doktorumla görüştüm 18 hafta erken olurmuş 20. Haftada gideceğim inşallah
hatırlayıp sorduğun için teşekkür ederim
Bende Cerrahpaşaya perinatolojiye ranevu aldım siz detaylı ultrasona girdiniz mi nasıldı
Ben daha 16.haftamdayım geçen hafta doktorumun yönlendirmesiyle gitmiştim şükür bişi çıkmadı ilerde detaylıdada bişi çıkmıcak rahat ol dedi perinatoloğum. Ama şukadar diye bilirim ikili test için 12.haftada girdiğim perinatoloji randevum 1-1,5saat sürdü bebek dönmedi kalbindeki 4kulakçığıda göremedi filan diye detaylıda nekadar uzun sürer hiç bilemiyorum
Ben normal muayeneye gidiyorum şimdi perinatolojiye gitsem sana bakmama gerek yok filan demez dimi çünkü devlet hastanesinde gerekli olmadıkça yeşil alan acmiyoruz dedi çok cahilim ya
Önce kadın dogum poliniklik ten yeşil alan açtırıp sonra sabah erken 10 gıbi mhrs yi kontrol et birde akşamlar ı 5 ten sonra sürekli bak ben öyle aldım 182 filan vermiyo hep dolu diyor
Ben cerrahpasanin kendi randevu sitesinden randevu aldım