Sleepy ve baby turbo kullandım hala kullanıyorum
Ben slepy zeytin yağlı ıslak bebek havlusunu yıkayarak kullanıyorum
Yani ıslak mendili hastane vb işte misafirlim gibi yerde kullanmayı düşünüyorum ama evde genelikle pamuk ve sıcak su
Bebeklerime hep 1 yaşına kadar üni baby Yenidoğan ıslak.mendili kullandım şuan 4de hamileyim yine aynısını alacagim
Bende onu düşünüyorum nasip olursa inşallah bakalım yinede
Pamukta iyi ama kolaylık açısından bilemiyorum
Baby pure almıştım doğduğunda pamuk kullandım ama şimdi poposunu sıcak su ile yıkayıp kurutma makinası ile kuruluyorum pişik olmuştu doktor silme yıka dedi o günden beri yıkıyorum hem daha doğal hemde bebiş rahatlıyor
Söylede yapabiliriz ıslak mendil kulanalim pişik olursa pamuk ve sıcak su kulanalim
Ben Jenny willy kullanıyorum hiç pişik yapmıyor diğer ıslak mendiller yikadigim halde pişik yapti ama bu Jenny willy çok güzel hemde 3 tanesi 65 lira bimden alıyorum hem uygun hem güzel
Şampuan set halinde incia aldım. Uni baby dalin VS içeriği temiz değil. Doğal olmasına dikkat ediyorum bebeklerimizin cildi çok hassas olduğu için olabildiğince %100doğal tercih ediyorum. Islak mendil almadım temizleme pamuğu ve ıslak mendil kutusu aldım. Temizleme pamuğu tercih etmenizde fayda var.
Merhaba bence ıslak mendil kullanmayın bebeğin doğal cilt bariyerine zarar veriyor, biz doğduğu günden beri Le Natura prebiyotikli ve organik miseler bebek temizleme suyu ile siliyoruz tüm vücudunu, hatta göbek bağı düşene kadar o bölgede bile kullandık çok memnunuz tavsiye ederim.