Islak mendil önerisi

Ben trendyoldan aldim

Yüzde 99.9 su icerikli “waterwipes” markasini kullanıyoruz simdilik. Fiyatı baya pahali ama icerigi temiz, pisik vs. yapmıyor. Mendiller baya islak ve yumusak. Muadil olarak rossman’in babydream markasinda %99 su icerikli urun var. Onu da denedik o da pisik vs. yapmadi ama mendiller biraz kuru geldi bana. Simdi bir de papillon’un %99 su icerikli urununu aldim, onun fiyati da baya ekonomik ama henüz denemedim.

Papillonun icerigini kontrol ettim simdi peg turevleri içeriyor. Kanserojen diye biliyorum o sebeple kullanmayip iade göndereceğim. Bilginiz olsun tavsiye etmiyorum.

Islak mendil hic almadim ben temizleme pamugu aldim ne olur ne olmaz diye bebegimi tahris etmesini istemiyorum

1 Beğeni

Islak mendil olarakda dalin almıştım ben

Ilk kizimda yenidogdugu zaman pamuk aldim ilk bir 2 ay falan onu kullandim sonra islak mendile gectim. Islak mendil olarak sleepy baby turco molfix kullandim . Slepy ince geldi bana baby turco ve molfic ideal kalinlikta. Tabi bunlarin paket rengine gore degisiyor kalinligi inceligi falan. Simdiki kizimda da pure baby yenidogan var yeni cikmis hem uygun hemde guzel diyorlar. Pamuktan sonra onu kullanirim tahris olmazsa falan. Simdiden stok yapacagim hatta . Cunku islak mendil cok gjdiyor. Ek gida dobemi vs de falan da. Tavsiyem ilk zamanlarda falan totoyu hep yikamak en iyisi zaten. Yikama sansi olmayan durumlarda silme

Ben aloe veralı baby turco kullanıyorum bebeğim 6 günlük bi sıkıntı olmadı.

Bende ıslak mendil ve bebek bezi olarak sleepy tercih edeceğim oğlumda da kullanmıştım

Ben bazen çok şaşırıyorum diyorum ki acaba eskiler nasıl çocuk büyüttü biz ıslak mendilin içeriğine kadar dikkat ediyoruz bazen diyorum bizler mi çok abartiyoruz bizler rastgele mi büyümüşüz kendi kendime de gülüyorum sonra tuhafıma geliyor :joy:

Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu ama biz daha sağlıklı büyüdük bezler kaynar suda kaynatılıp kullanılırdı daha hijyenik olurdu şuan dünya para veriyoruz ne kadar sağlıklı bilinmez çocuk pişik olunca doğal çamur sürerlermiş anında pişik geçermiş eskiden daha güzeldi biz sokakta büyüdük özgürce şimdiki çocuklar hapis hayatı yaşıyor onun için telefon tablete sarıp kafayı yiyorlar

1 Beğeni

Valla ben Molfix izotonik sulu ıslak mendillerini kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

Bende bunu kullanıyorum kızıma oğluma da bununla devam edicem büyük ihtimal çok memnunum

1 Beğeni

Ben cok cok ucuz ama gercekten asla pisik yapmayan bi islak mendil kullaniyorum suan cok da memnunum Butun markalari deneyen biri olarak en iyisi Bim de satilan agu baby

Kokusuz alkol paraben icermiyo henuz dogmadi toplu aldim pisik vs yapmaz tavsiye ederim

1 Beğeni

Hangi ıslak mendili kullanıyorsunuz yada kullanıcaksınız???

Baby turco kullanmayi düşünüyorum

1 Beğeni

Önce temizleme pamuğu aldım onu kullancam sonra molfix yeni doğan izotonik sulu aldım

1 Beğeni

Unibayb güzel midir acaba?

Çocuğum doğarsa sıcak su ile pamuk kullanmayı düşünüyorum ıslak mendiler alkolsüz bile olanı kullanıyorum cildimi yakıyor bebişim cildide acıtır

Ama her yerde pamuk ve sıcak su kullanmak zor olmaz mı ıslak mendilleri yıkayarak kullanılabilir aslında