Kızlar bebeğim için deterjan olarak uni baby tercih ettim. Şampuan vs olarak da dalin tercih ettim ama ıslak mendil konusunda çok bilgim yok. Bi kaç fikir verir misiniz
Ben ıslak mendil yerine bebek temizleme pamuğu kullanıyorum. Kuru bir şekilde onu ıslatıp kullanıyorum doğduğundan beri çok memnunum tavsiye ederim e bebekten temin ediyoruz
Onu da çok duydum da. Bulunduğum yerde e bebek yok maalesef. Sürekli elimin altında olup alabileceğim bişey olması gerekiyor
Slepy zeytin yağlı bebek bakım havlusu nu kullanıyorum… @İkibebisannesi nin dedigi gibi temizleme pamuğu daha iyi ama ben beceremedim. Islak mendili de yıkayıp kullanıyorum
Uni baby , sleep yeni dogan saf su olan ıslak mendiller vaar… ben sleepy aldim . Uni baby de aalcam
Üni baby de de aynı ürünlerden var
Çok teşekkür ediyorum 🩷
İlçede yaşıyorum şok bim a101 migros vs dışında hiç bişey yok ya. Oralar da bulamıyorum. Uni.baby detarjan bulana kadar canım çıktı. Almam için bidaha merkeze çıkmam gerekiyor. Ne şanslısınız
Yenidoğana uygun mu olması gerekiyor saf su falan içermeli sanırım. İlk bebeğim çok tecrübesizim
Alkol paraben ve parfüm içermemeli
Bende suda büyüyen ıslak mendil aldım alkol paraben içermiyor ismi mimimo
Bende ilk aldigimda internetten sipariş vermiştim. Rabbim yardimciniz olsun
Bebeğim 9. Ayına girdi biz hala ayni üründen aliyoruz
Şimdi baktım buna… güzel birşeye benziyor
Şimdilik bir kutu aldım 500adet var içinde güzel bir ürün en azından içeriği temiz
Trendyol da favoriye attım… bı denerim bende belki