Kızlar isimde çok kararsızız eşim inci koyalım istiyor ben de güneş koyalım istiyorum ikinci ismi eda o değişmeyecek o kesin hangisi güzel sizce yedek seçeneklerimiz de var onlardan biri de duru ve doğa
İkiside birbirinden güzel isimler. Tek basınada kullanılabilir ama 2 isim olarak gecicekse inci eda daha uyumlu geldi bana. Soyadınızla beraber söylediğinde nasıl durduguda önemli
Ay inci ve güneş ikisi de çok güzel isimler ama inci daha güzel sanki sağlıkla gelsin bebişiniz
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum
Bencede inci eda hoş oluyor bende size danişayim efnan mi Meva mi
Efnan çok güzel isim
İnci Eda çok güzel, çok naif duruyor bence de. İsmiyle yaşasın miniğiniz, sağlıkla gelsin
Ben efnan düşünüyorum eşim de ebrar istiyor. Bence efnan ismi çok hoş kulağa da hoş geliyor anlamı da çok güzel
Meva guzel
Evet Kuran’da geciyor iki isimde anlamlari çok güzel bende ilk efnan dedim tuhaflarina gitti çok değişik diyorlar
İkisi arasındayım karar veremedim bı türlü
Benim eşimde öyle millet söyleyemez diyor
Güneş eda daha uyumlu geldi bana da iki sesli harf yan yana olunca söylerken bi duraksama oluyor gibi fakat güneş eda da bi bütünlük var sanki
Merhaba sizin hamilelik nasıl gidiyor doktor önerilerinde sizinle konuşmuştuk hatırladınız mı
Gerçektende soyleyemiyorlar
Enes aras dunusuyor babası ama ben Muhammet Miraç diyrum herkes diyor Muhammed ismini her ccouk taşıyamaz koymasyin diyorlar kafa karıştırıcı sizce hamgsi
Efnan daha naif hoş duruyor
Çok teşekkür ederim
Merhaba evet hatırladım çok teşekkür ederim öneriniz için 2 seferdir merve hanıma gidiyorum çok tatlı biri biraz ağır geçiyor bir an önce sağlıkla kucağıma alayım diye bekliyorum sizin nasıl gidiyor hamilelik son haftalarda olmanız lazım yanlış hatırlamıyorsam