Halbuki söylemesi çok hoş işlerine gelmiyor bence
Ben bugün doğum yaptım canım kızıma kavuştum Allah’ın izniyle
Bencede çok saol
Cok guzel isimler oneriyorlar bana da erkek bebis ismi onerin lutfen ama degisik az bilinen isim istiyorum
Benim erkek olsaydı eğer seçeneklerim poyraz,Aslan,Gökalp,Duhan, bunlardan biri olacaktı fikir olsun
Ayy çok sevindim Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin son aylardaydın zaten kurtulmuşsun darısı başımıza inşaAllah hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim, sende sağlıklıca kolayca bebeğine kavuşmayı nasip etsin, benim girdigimle çıktığım bir oldu, sabah 6 buçukta hastaneye gittim doğumhane hazırlandı 7de girdim 7:15 te kızıma kavuştum, darısı size olsun inşallah
Ayyy amin amin ilkinde 23 saat sancı çekmiştim inşaAllah bunda bir an önce kurtulurum. Hangi belirtiler ile gitmiştin sen
Ben gece 2 de sancım başladı saatle takip ettim sancılarım düzenli gelince 2 buçukta bide 4 buçukta sıcak duşa girdim. Suni sancı almayım diye. 5 buçuğa kadar dayandım. 6 da hastaneye gittim nst de sancı çıktı açılmamda 8 cm olmuş, 7 de girdim dogumhaneye. Tam masadayken suyum patladı su patlayınca kaydı geldi bebiş 15 dakikada, doktor hanım tam zamanında gelmişsin dedi çok şükür ilk doğumumdu korku olmuştu ama şükür kolay geçti
Ne güzel maşaAllah ya kolay geçtiyse ne güzel darısı diğerleri ve benim başıma ilki çok zor olduğu için korkuyorum ama işte korkunun ecele faydası yok
senin talimatları uygulamaya çalışacağım bende
Rabbim yavrunla eşinle huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin
Allah razı olsun, inşallah seninde kolayca gelip geçer dualarım seninle
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim her anlamda, doktor konusunda da çok yardımcı oldun işin rast gelsin