İsim yardımı😍

Halbuki söylemesi çok hoş işlerine gelmiyor bence :upside_down_face:

Ben bugün doğum yaptım canım :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: kızıma kavuştum Allah’ın izniyle :face_with_hand_over_mouth::heart:

1 Beğeni

Bencede çok saol​:smiling_face_with_three_hearts:

Cok guzel isimler oneriyorlar bana da erkek bebis ismi onerin lutfen ama degisik az bilinen isim istiyorum​:joy:

1 Beğeni

Benim erkek olsaydı eğer seçeneklerim poyraz,Aslan,Gökalp,Duhan, bunlardan biri olacaktı fikir olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ayy çok sevindim Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin :innocent::smiling_face_with_three_hearts: son aylardaydın zaten kurtulmuşsun darısı başımıza inşaAllah hayırlısıyla :sweat_smile:

Çok teşekkür ederim, sende sağlıklıca kolayca bebeğine kavuşmayı nasip etsin, benim girdigimle çıktığım bir oldu, sabah 6 buçukta hastaneye gittim doğumhane hazırlandı 7de girdim 7:15 te kızıma kavuştum, darısı size olsun inşallah :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ayyy amin amin ilkinde 23 saat sancı çekmiştim inşaAllah bunda bir an önce kurtulurum. Hangi belirtiler ile gitmiştin sen

1 Beğeni

Ben gece 2 de sancım başladı saatle takip ettim sancılarım düzenli gelince 2 buçukta bide 4 buçukta sıcak duşa girdim. Suni sancı almayım diye. 5 buçuğa kadar dayandım. 6 da hastaneye gittim nst de sancı çıktı açılmamda 8 cm olmuş, 7 de girdim dogumhaneye. Tam masadayken suyum patladı su patlayınca kaydı geldi bebiş 15 dakikada, doktor hanım tam zamanında gelmişsin dedi çok şükür ilk doğumumdu korku olmuştu ama şükür kolay geçti​:palms_up_together:

2 Beğeni

Ne güzel maşaAllah ya kolay geçtiyse ne güzel :smiling_face_with_three_hearts: darısı diğerleri ve benim başıma ilki çok zor olduğu için korkuyorum ama işte korkunun ecele faydası yok :sweat_smile: senin talimatları uygulamaya çalışacağım bende :innocent: Rabbim yavrunla eşinle huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin :innocent::innocent::smiling_face_with_three_hearts:

Allah razı olsun, inşallah seninde kolayca gelip geçer dualarım seninle :palms_up_together::smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim her anlamda, doktor konusunda da çok yardımcı oldun işin rast gelsin :hugs::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

1 Beğeni