Kızlar 22 günüm kaldı ve aklıma geldikçe korkuyorum belki ilk diye acısını bilmediğimden bu iyidir benim için sizce
@Tugba123 sadece evladınızı kucağınıza alacağınız an’ı düşünün genel de ikinci doğumun kolay olduğu söylenir ama tabi ki duruma ve kişiye göre değişiklik gösterebilir, Rabbim herkese kolay bir doğum ve evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İlkinde korkmadım çünkü beni ne bekliyor bilmiyordum hatta o zmanalr sürekli doğum videoları izliyordum ikincisini nasıl olacağını biliyorum ve daha çok korkuyorum
Benim de son 22 günüm kaldı ve ilk hamileliğim bilmediğim için biraz korku var ama kendimi güzel şeylere odaklıyorum oğluşuma ve Allah yardım eder diye düşünüyorum elbette bir kolaylık sağlayacaktır içinizi ferah tutun nefes egzersizleri çok önemli kasılmalarım olunca ben bu şekilde rahatlıyorum biraz daha
Hurma yemeye başladıniz mi ckm
Nasl bir korku mesela o kadar mi zor
Bnde aynı fikirdeyim ilkte ne gelecek basima bilmedigim icin güle oynaya gittim simdi ne olacağıni bildigim icin korkuyorum
Ama dogum kesinlikle kisinn bedeniyle alakali bi arkadasm ilk dogumu olmasina ragmen cok kolay gecmisti
2-3 tane yiyorum günlük canım atladığım unuttuğum zamanlarda oluyor ama yiyorum
Cok dogru tespit
İlk doğum elbette biraz daha zor olur sonuçta ilk. Ama sen doğum egzersizleri , nefes egzersizleri vs yapar ise daha kolaylasie
En güzeli sezeryan hiç bısey hissetmeden . normal doğum hiç düşünmüyorum . Epıdural düşünüyorum tabi yine de bebegım için hayırlısı olsun
Benimde ilk inan bende cok korkuyorum normal dogum istiyorum ama kendime guvenim yok
Benimde ilk bence ikinci daha zor, ilkinde basına ne gelcek bilmeden gidiyosun 2. Farkindasin artik herseyin ve bir evladın daha var piskolojik olarak da 2. Daha zor bence
İlk oğlum 12 sene oldu sezeryanla yarım anestezi çok korktum ayyy hala hatirliorum da belkide yaşımın kucukligunden panikled bilmiorum kızıma hamileyim 17 haftalık hamileyim şuan doğum zamanı gelicek die bı korku sardı anlatamam benide hepimiz birbirimiz için dua edelim bide kimse yok benim eşim ve ailesi sanırım oda beni geriyor
37 haftalik olcam ne zaman basliyim egzersizlere
Canm eşinin ailesi sana destek değil mi en azından yanında birileri var
Bende öyle düşünüyorum herkes zor zor dio ama bilmediğim için takmıyorum bile
Rabbim en güzel şekilde doğumu nasıp etsin
Doğum egzersizlere başladın mı canm basladiysan hangi hareketler yapion