Ne guzel duan kabul olmus ![]()
Daha çok eşime benzetirler oğlumu![]()
Bebeğim bir aylık henüz kime benzediği net değil herkes bir başkasına benzetiyor. Doktordan başka kimse bana benzetmedi. Bence kaşı gözü burnu babasına ağzı ve çenesi bana benziyor. Elleri ayakları babasına benziyor. Yani ikimizi de gönüllemiş ikimizden de almış ![]()
Amin hepimizin inşallah ![]()
Oyle daha guzel iki tarafdan da almali bence huyu suyu guzel ilsun hayırlı evlatlarimiz olsun insallah ![]()
Ilk çocuk dimi ![]()
Evett
ilk
Artik anladim ilk çocuklar babaya ikincide anne o zaman ![]()
Peki huylarida babasina mi benziyor ![]()
Cevaplardan şunu anladım ilkler baba huyu suyu tipi demek ki benim kizda baba olucak Allah bana yardim etsin ![]()
![]()
Kaç haftalıksınız. Ben 18. Haftadayım pek bir kıpırdama yok 2 ya da 3 günde bir seyirmeler şeklinde oluyor bebek hateketlerimi bilemiyorum
Babaya.ben ilk cocuktum direk babam.kizim babasi
18+4 hafta benimde bir seyler oliyor nasil anlatayim ki cok degisik ilk onu hissedigimde korktum akşam saatleri kipir kipir sanki ![]()
Dimi bende babama benzerim istisnalar tabii ki olabilir ama ilk çocuk Baba kesinlikle artık eminim çünkü çoğunluk baba dedi ![]()
Sizden kücügüz 16+5 ama çikolata yersem çok nadir kıpırdama hissediyorum artık yada öyle zannediyorum ![]()
Ben 2 gündür hissetmeye başladım çok şükür baya hareket ediyor![]()
![]()
Teşekkür ederim![]()
![]()
Benim kızım bir iki ayrıntı hariç aynı babası şu an ikinci geliyor inşallah bana benzer o kadar taşıyorum bı katkım vardır illaki diye düşünüyorum ![]()
Üst komşuya benzer diye biliyorum