İlk çocuk kime benzer 🙂

Merhaba ilk çocuk kime benzer ?

Bı fikrim yok ama benimki herşeyiyle babasına benzesin burnu hariç (Diyarbakırlı):joy: geri kalan boy pos ten rengi yüz hattı herseyii babası olabilir.ozellikle uykusuuu munkunse birebir benzesin eşim kafasını yastığa koymasıyla birlikte uykuya dalar ve sen kaldirmadigin sürece saatlerce uyuyabilirrr​:face_with_peeking_eye::palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::palms_up_together:t3:

3 Beğeni

İlk çocuk kız ise huy olarak babanin kız versiyonu erkek ise annenin erkek versiyonu diye duydum 🕵🏻‍♀️

Amin inşallah dediğin gibi olur :relieved:

Huy olarak baba tip olarak da baba o zaman

1 Beğeni

Bizim ki babaya benziyor ultrasonda ama değişmezse bakalım ilk bebeğimiz

1 Beğeni

Benml ki aynı babacı herşeyi babasıı:innocent:

1 Beğeni

Benimki babasına benziyor :blush:

Benimki karbonla babasını kopyalamışım gibi. Herşeyiyle babası :joy:

Genelde öyle deniyor :cherry_blossom:

1 Beğeni

O zaman benim kiz babaya benzeyecek huyu suyuda benzerse hic cekilmez varya :roll_eyes:

1 Beğeni

Babasına düşkün değil mi bende babami farkli severdim sanirim cogu kiz öyle :relieved:

2 Beğeni

Gözünü korkutmak istemem ama kız çocukları niyeyse babaya çekiyorlar hep :joy::joy: şimdiden alışmak için meditasyon vs yap ben direk karşılaşınca sarsıldım tabi :joy::joy: hala iyileşmiş sayılmam

1 Beğeni

Tip neysese huy olarak benzemesin çekilecek dert degil esim çok duygusal ve çok alingan insan bazen dayanamiyor balik burcu diye mi acabah bilemedim :roll_eyes::rofl:

1 Beğeni

Aşırı derecede düşkün eşimde aynı şekilde kızıma cok düşkün

Ben anneye benzer sanıyordum,benimki babasının kopyası oldu :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Yaaa benimde eşim balık burcu :joy::joy: seni çok iyi anlıyorum çekilecek dert değil

1 Beğeni

Güzel bir şey aslinda ama anneyi dışlayanlar oluyir denk gelmistim sanki babası dogurdu kızı :roll_eyes:

Emin oldum ki Benimki babası gibi olucak geliyor felmekte olan naneyi yedim :sweat_smile::rofl:

2 Beğeni

He ya one öyle mantiklari yok sanki arada adam akilli konuşur geri kalan saçma sapan bir şeyler :joy::joy:

1 Beğeni