Benim de ilk çocuğum kız aynı babasının kopyası özellikle huy olarak
şu an 2. Ye hamileyim bu da kız inşallah bana benzer Allah’ım çoook amiiin ![]()
![]()
![]()
Ben baya baya kocamın kız versiyonunu doğurmuşum. Huyu da benziyor biraz ama güleçliği aynı ben. Allah’ım inşallah değişmez ![]()
![]()
Çok şükür öyle bir sorun yok ![]()
Amin inşallah ![]()
Amin inşallah adi ne ![]()
Şükür bakalim beni neler bekliyor ![]()
Daha ilk hamileligim dogurmadim ama ilk kız babaya ilk erkek anneye diyolar sağlıklı olsunda bakalım ![]()
Tomris ![]()
![]()
Bende 18 haftalik
İlk defa duydum anlami nedir yabanci ismi gibi ![]()
2hafta var aramızda 16haftayız
Bebegi hissedin mi kipir ķipir mubarek
Son 1 haftadır geceleri ben uykuya dalmadan önce hissediyorum sanki ama uykulu halimle pek ilgilenemiyorum galiba uyuşamıyoruz vakit olarak bebişle![]()
Bende aksam sattlerj cok hissediyorum birde sabahlari cok degisik bir sey anlatilmaz ![]()
Merhaba @Hayatdevamediyore hoşgeldiniz ![]()
Öz Türkçe isim. Savaşçı ve cesur kadın, güç, cesaret demek.
Tomris Hatun ve Tomris Uyar’dan çok beğeniyordum bu ismi. Kızım olunca koyduk![]()
İlk kızım karma oldu ama çok dua etmiştim gözü kaşı baba diğerleri ben olsun diye gerçekten öyle oldu Buda kız galiba eşimede banada benzemesi önemli değil eşimide beğeniyorum ben ![]()
![]()
Aynen bende eşimi beğeniyorum dedim kızım inşallah babasına benzer uzun boylu beyaz tenli yapılı olur ama bakalım kendime benzetticem galiba ![]()
![]()
Anlami guzel rabbim kaderini guzel eylesun karşısına guzel insanlwr ciksin ![]()