İlk çocuk kime benzer 🙂

Benim de ilk çocuğum kız aynı babasının kopyası özellikle huy olarak :person_facepalming: şu an 2. Ye hamileyim bu da kız inşallah bana benzer Allah’ım çoook amiiin :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Ben baya baya kocamın kız versiyonunu doğurmuşum. Huyu da benziyor biraz ama güleçliği aynı ben. Allah’ım inşallah değişmez :sweat_smile::sweat_smile:

Çok şükür öyle bir sorun yok :smiling_face:

Amin inşallah :smiling_face:

1 Beğeni

Amin inşallah adi ne :blush:

Şükür bakalim beni neler bekliyor :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Daha ilk hamileligim dogurmadim ama ilk kız babaya ilk erkek anneye diyolar sağlıklı olsunda bakalım :upside_down_face:

Tomris :sunflower::smiling_face_with_three_hearts:

Bende 18 haftalik

İlk defa duydum anlami nedir yabanci ismi gibi :blush:

2hafta var aramızda 16haftayız

Bebegi hissedin mi kipir ķipir mubarek

Son 1 haftadır geceleri ben uykuya dalmadan önce hissediyorum sanki ama uykulu halimle pek ilgilenemiyorum galiba uyuşamıyoruz vakit olarak bebişle​:sweat_smile:

1 Beğeni

Bende aksam sattlerj cok hissediyorum birde sabahlari cok degisik bir sey anlatilmaz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Merhaba @Hayatdevamediyore hoşgeldiniz :bouquet:

1 Beğeni

Öz Türkçe isim. Savaşçı ve cesur kadın, güç, cesaret demek.

Tomris Hatun ve Tomris Uyar’dan çok beğeniyordum bu ismi. Kızım olunca koyduk​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İlk kızım karma oldu ama çok dua etmiştim gözü kaşı baba diğerleri ben olsun diye gerçekten öyle oldu Buda kız galiba eşimede banada benzemesi önemli değil eşimide beğeniyorum ben :smiling_face_with_three_hearts::grinning:

Aynen bende eşimi beğeniyorum dedim kızım inşallah babasına benzer uzun boylu beyaz tenli yapılı olur ama bakalım kendime benzetticem galiba :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Anlami guzel rabbim kaderini guzel eylesun karşısına guzel insanlwr ciksin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni