İkizler kaç haftalık doğar

Hastane güven veriyor lakin riskli gebe olunca sürekli kurcaliyorlar çıkmadan önceki günler sürekli açılma varmı diye bakiyordular çok şükür evime geldim

Rahim ağzı uzunlugu problem olsaydı Dr mutlaka söylerdi biz riskli olduğumuz için her kontrolde bakılıyor Suyunu anlarsın ben tam iç camasirimi degisiyordum yere dip dip damladı ve tutmaya çalışsan da tutamiyorsun idrar gibi değil

Benimde ilk gebeliğim Canım ya seninde ayaklarında çok ödem oluyor mu benimkiler davul gibi bazen sızlıyor

Ne zor süreçler yarebbi sen bize güç kuvvet ver.evt bnm daha yirmili haftalarda şişmeye başladı sadece ayaklarda değil tüm vücudum bni gören ne olmuş sana diyor

Amin rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin Benim diz kapaklarima kadar çıktı bu hafta ellerimde de oluyor gece uyumak çok zor oluyor sürekli ayaklarım kasılıyor sızlıyor günlerimiz dolsada dogsalar

Toplam kaç kg aldın şimdiye kadar ben 18 kilo aldım ama odemimde var

Bn ilk etapta çok kilo verdim.bes kiloya yakın o yüzden çok kilo alamadim toplam yedi kilo aldım üç haftadr tartmadim tabi

Valla cnm maalesef cuma günü sezeryan aliniyorym 4 gündür hastanede yatıyorum gece 3 de suyum patladı bebeklerimin hiç suyu yok

Hadi ya inşaallah sağ salim atlatırsın bu süreci bebekler iyidr inşaallah

Kızlar aranızda doğum yapan var mı nasıl oldunuz