İkizler kaç haftalık doğar

Merhaba ikiz hamileyim doktor erken doğum riski çok yüksek diyor sizce ikizler ne kdr dayanır anne karnında 27+2 haftalık olduk

Canım benim yiğenlerim de ikiz 20 gün önce doğdu 32 haftalık doğdular bebeklerden birinin suyu azalmış 32 haftaya kadar dayana bildiler 1 hafta küvezde kaldılar şuan evdeler çok şükür ikisi de iyi gün geçtikçe büyüyorlar seninki de bebişlere bağlı ne zaman istiyorlarsa o zaman geliyorlar

34 e kadar dayanabiliyo ikizler fazla durmuyor lar diye biliyorum

Maşallah kuvezde fazla kalmamiar benim bbutun korkum kuvez ins fazla kalmazlar benimkilerde

34 gine iyi doktor 32 yi görürsen iyi diyor

Orası biraz karışık canım ama şuan iyiler çok şükür prematüre mama kullanıyorlardı toparlandılar normal mamaya geçtiler

@ElA4 merhaba aramıza hoş geldin​:rose: bu konu hakkında net birşey söylemek pek mümkün değil ve doğru bir yönlendirme olmaz. Rabbim vakti zamanı gelince sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :palms_up_together:t2:

Bnm de 27+2 ve ikiz doktorum dayanabildigimiz kadar dayanacaz dedi 35 i gecsek çok iyi olur

İnşallah kalırlar karnımda kalsalar kuvezden daha iyi ama gerçekten çok yoruldum artık

Hiç sorma bn de öyle hergun acaba iyiler mi diye düşünmekten bihal oldum.karnimizdaki bir gün bile onlar için çok değerli

Aynen öyle benimkiler normal doğum pozisyondalar ikisi bir kız bir erkek ilk dogumun da normal doğum yaptım gelmek istiyorlar ama doktor hiç hareket etmeyeceksin yatacaksin gibi çok uyardı

Sübhanallah bnm de bı kız bı erkek ve aynı gün seninle bnm ilk doğumum doktor bebeklerin nasıl durduğunu söylemedi bebekler şimdilik iyi dedi bı sonraki kontrolüm haftaya baklm inşaallah kötü bişi demez

İns kucağına alırsın çok heyecanlıyım alışverişimi bile bitirdim heycandan

İnşallah beraber alırız cnm bn bebeklerinkini bitirdim bnmki kaldı

Ayn bende ayniyim vallaha benimki kaldı

Haftaya hastane çıkışı doktor olumsuz konusmazsa gidip tamamlarım inşaallah bklm dayanabildigimiz kadar dayanacaz inşaallah

Ben 30 haftayı tamamlayıp gidecem erken doğuma almasından korkuyorum normalde benim de haftaya randevum vardı

Bizde şuan 34+3 üz. Hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah​:blush:

Maşallah darisi bize