İkiz gebeliğim 23. Haftadan beri ntsde sancim çıkıyor 3. Hastaneye yatisim sancıları durdurup taburcu ediyorlar. 36 haftada normalde alınıyor ama erken doğum riski oluyor. Şuan 30.1 olduk çok şükür inşallah zamanında doğarlar.
36 da alıyorlar dediniz DHA fazla dayanmiyorlarmi
Ben normal doğum yaptım ilk bebeğimde suni sancı mi verirler acaba normal doğum pozisyondalar dedi doktor zaten
Merhaba kızlar bende 28+6 oldum bebislerimle 2 haftadır hastanede yatıyorum erken doğum riskim var acaba hangi haftada risk en aza iner ilk kritik 28 haftaya girdik 30. Haftayı görsem Bali diyorum doğuma kadarda hastaneden cikarmicaklar bu gidişle
Durumunuza bağla canim bana ilk doktorum 28 gör demişti
36 da alınıyor norml doğum bu zamanda ikizlerde hiç duymadım risli olabilir bu konud ben birşey diyemem bunu doktorun bilgilendirmks olması lazim
Sizinki de mi ikiz kaç haftalık oldun
Ya aslında 34 görseler çok iyi ama bende korkuyorum 34 den önce kuvez fln zor olur ya
Hiç bilmiyorum ki görebilir miyiz 34 ü 23. Haftadan beri serviks kısalığı vardı 2 hafta öncede suyum sızıntı şeklinde geldi çok şükür 2 haftadır suyum aynı seviyede azalmıyor ne kadar dayanirsak kâr ilk başlarda hep kuveze girmesinler diyordum şimdi az çok giriceklerini biliyorum ne kadar benimle kalsalar kârdır diyorum
Sen sancım var dediğin için mi nst oldu yoksa onlar mı bakıyor
İdrar yolu enfeksiyonum var kasigim agriuor dedim hem idrar hem ntsye bağlandım idraririmda enfeksiyon cikti ntsmdede sancı cikkti
Hadi ya geçmiş olsun bn de böyle küçük küçük sancılar geliyor acaba bişi çıkar mı diye korkuyorum
Karnın toplanıyor gibi sertlesiyorsa sancıymis. Ben bebek toplanıyor saniuorum meğerse karın kaslarinin yaptığı seymis
Sağ tarafınıza damı oluyor o sertlemse bendene var iki gündür sancı cikmadi ama sürekli kasılma yaşıyorum
Kızlar ne durumdasınız hala dayanmaya devam
32+4 dayanmaya devam canım Sende durumlar nasıl Bu gün kontrolüm vardı yine sancı çıktı Dr yatış yapalım dedi evim yakın olduğu için istemedim 23. Haftadan beri neredeyse 40 güne yakın hastanede yattım inşallah 34 haftaları görür ve sadece doğum için yatisim yapılır insanın evinde kalması bile ne kadar luksmus onu anladim
Geçmiş olsun cnm bn de durumlar iyi elhamdülillah en son 28.haftada gittim.bi sknti yoktu şimdi 31olduk haftaya kontrolüm var korkudan randevumu geç aldım ki erkmden bişi demesin doktor
Bna da doktorum en son 34 u görsek yeterli demişti inşaallah görürüz
Benim suyum sızıntı şeklinde gelmişti serviks kısalığı zaten var o yüzden salı cuma sürekli kontroldeyim her gidişimde dua ediyorum yatırmasinlar doğum olmasin diye
İlk gebeliğim diye mi bilmiyorum ama bn hiç bilmiyorum serviks kısalığı ne dmk blki suyum gelse bile bn anlamıcam