Merhaba @Semra007 hoşgeldiniz
hayırlı olsun sağlıkla gelsin minikler
@ikiz-bebek grubuna katıldınız mı
Merhabalar ben de ikiz annesi oldugunu yeni öğrenmiş bir gebeyim
kesenin biri sonradan ortaya çıktı ama ikisinin de kalp atışını duymadık daha haftaya gidecegim inşallah kontrole.Annem ikiz benim ilk kızımda hep ikiz bekledik olmadı simdiye kısmetmiş birden kalabalık bir aile olduk![]()
Bende yeni ikiz annesi olduğumu öğrendim. İlk kontrole gittiğimde tek keseydi. 7.hafta çift kese göründü. İkisinde de kalp atışı var ama sonradan oluşan kese pek gelişmemiş dedi dr. Kalp atışı da hızlı değil. Pek ümitli konuşmadı dr.
Merhabalar ikizlerin durumu nasil acaba
Şimdilik aynıyız tekrar doktora gidicem h.sonu. Artık o zaman gidişat belli olacak
Ben ikiz annesi olduğumu ikili tarama testinde ögrendim simdi 20 haftalik gebeyim tek yumurta cift kese tek plesanta bu zamana kadar hep 1 hafta geriydi ikiside simdi bitillri aradaki farki kapamis digeri biraz daha kucuk boyle giderse almamiz gerekebilir dediler bana da
Benimkiler 14 aylık tek yumurta ikizleri
Doktorunuz daha önce farketmedi mi? Benim alttan kontrol ettiğinde tam olarak farketti. Üsten baktığında emin olamadı. İnşaallah hepimizinkiler sağlıkla gelirler
Merhaba İkiz olduqunu sonradan öğrenen hamişler ilk muayeneniz alttan ultrason muydu? Benm teyzemin ikizleri var ister istemez aklıma qeliyor. Rabbim çok isteyene tattırsın inşallah hepimize hayırlı doqumlar olsun
Malesef hicbisey demediler
Hic alttan muayene olmadim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende ikiz bekliyorum 16 hafta 3 günlük oldu
Merhabalar, ikiz bebek bekleyen anneler var mıdır aramızda ![]()
ben 10.haftayi bitirdim. Ikiz bebek bekliyorum.
Merhabalar bende yeni katıldım… Benimde ikizlerim olacak ALLAHIMIN İZNİYLE inşallah ![]()
![]()
7 haftalığız çok şükür kalp atışlarını duyduk… Hamileliğiniz nasıl gidiyor hamişler, benim bulantıyla ve iştahsızlıkla geçiyor hiç bişey yemek istemiyorum… Sizlerde de varmı benim gibi olanlar