Çoğul gebeliği olan anne adayı var mı aramızda ?
@kübrasldz tam emin olamadım ama galiba çoğul gebeliğiniz var. Çok sevindim. Hamile kalamdan önce eşime çoğul gebelikle ilgili hurafeler uyduruyordum. Mesela birbirine yapışık meyve (en cok erikte oluyor) yersem ikizimiz olur diyordum.
Bilerek kandırıyordum.
Bebeği gormeye gittiğimiz ilk gün doktora bebek ikiz mi diye sormuştu
Nasıl bir duygu? Ben ikizlerim olsun çok isterdim.
Yok tek kese göründü bende bende aramızda birinin sandım
Ben ilk hamile kaldigimi.oyrendigimde çok acıkıyordum .ikiz zannediyorduk eşimle bu kadar acikirmi insan diye.
Ama ikiz degilmiş bir tane çıktı .şükür .sadəcə yediyimi ksuuyormuşum diye acikiyormuşum meğerse
Merhabalar, ikiz bebek bekleyen anneler var mıdır aramızda ben 10.haftayi bitirdim. Ikiz bebek bekliyorum.
MaşaAllah , sağlıklı kucağnıza alırsınız inşaAllah ikizleri
İkiz bebek bekleyen anne adayları işin bir grup oluşturayım hemen
Yaaa Hayırlı olsun. Biz de eşimle çok istemiştik, hatta tedavisine başlayacaktık ilk gebeliğimde ama çoktan hamile kalmıştım
Hayırlı olsun
Oyy tebrikler çoğul gebelik anneden geliyor diye biliyorum, var mı sizin tarafta ikiz gebelik
Merhaba @Sibeldem hoşgeldiniz
Hayırli olsun bize çok güzel haberlerle geldiniz
@Hacer hanım ikizlere gebe zor bir hamilelik geciriyordu şimdi nasılnız
Bende ilk defa Doktora gittiğimde ikizlere hamile kaldığımı söylemişti fakat digeri inkişaf dan geri kalmıştı
@Benimmucizem İnkişaf ne demek arkadaşım ?
Yani nasil soylesem büyüyememiwdi.
Olsun sana ve bebegine bir şey olmasın
Elbette ki
@Tatlıheyecanım_3012 5 haftalık ikizleri olacakmış. Sanırım yeni bir dostluk doğuyor
@Sibeldem birbirinizi daha yakından tanımak ister misiniz
bebeğin gelişimi
eğer diğer bebek gelişmemişse ikizlerden öbürü iyiyse durumu onun yaşama şansı oluyor mu? yani nasıl çıkıyor karından gelişimi geride olan bebek
Bende Doktorun söylediğine göre ikizlerden diğeri hic gelişmemişti cok cok ufak kalmiwdi . Doktor bana söylediki gelişimde olan bebek büyüdükçe diğer bebeği sıkıştırıp yok edecek .
Evet saglıkli bebek anne karnindaki diğer bebeği yiyede biliyormuş çok ilginç