İkiz bebek bekleyenler

gelişimi durmuştu diyor arkadaşımız.

1 Beğeni

evet ya duymuştum ben de çok ilginç şeyler şaşırmıştım ilk duyduğumda , hani kediler yavrusunu çok sevdiğinden yer ya​:grin: o hesap

3 Beğeni

Ya çok teşekkür ederim :hugs: eşiminde benmde ailemizde varmış. Ama hic beklemiyorduk. Hala şoku atlatamadim :see_no_evil:

1 Beğeni

@Tatlıheyecanım_3012 size de hayırlı olsun. Cok sevindim. 12.haftayi bitirdim ben. Sizin nasıl geçiyor

2 Beğeni

Tebrik ederim @Sibeldem hayırli olsun :star_struck:

1 Beğeni

Biz hala uyum sağlma sürecindeyiz. Biraz yorucu :smile:

Teşekkür ederim benim iyi gidiyor diyelim çok şükür kalp atışlarını hala duyamadık doktorumuz izine çıktığı için inşallah önümüzdeki hafta duyacağız doktorumuz gelirse :upside_down_face:

1 Beğeni

Ben kalp atışlarını duyana kadar ikiz bebek şokunu atlatamamistim. Biraz korkmuştum açıkçası nasıl baş edeceğim diye :grinning: ama ikisinin de kalp atışlarını duymak herseyi değiştirdi. Allahim sağlıklarini versin :raised_hands:

2 Beğeni

Merhabalar, hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler inşallah :smiling_face_with_three_hearts: ben 31.haftadayim artık son aya girdim :sweat:

1 Beğeni

@Sibeldem Tekrardan sizi görmek çok mutlu etti beni, hoşgeldiniz :purple_heart:

Az kalmış. Hazırlıklar tamamlandı mı ? :blush:

1 Beğeni

Çok şükür en son valizi de hazırladık bekliyoruz artık :grinning:

1 Beğeni

Hadi bakalım , sağlıkla gelsin minişler :smiling_face_with_tear::heart::smiling_face_with_three_hearts:

Insallah hepimizin bebisleri hep sağlıklı olsun inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben bekliyorumm

2 Beğeni

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :purple_heart: @Semra007

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Kaç haftalık gebesiniz ? :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ederim 1aylik tüp bebek 2 bekliyoruz

1 Beğeni

Harika :smiling_face_with_three_hearts:

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :pray:

Teşekkür ederim bel ağrısı çok var sizin de öyle mi

1 Beğeni

Ben doğum yapalı 4 ay oldu ama ben de çok yaşadım bel ağrısını. İlk haftalarda normal

31.haftadan sesleniyorum Bel ağrısı maalesef katlanarak artıyor :see_no_evil: size tavsiyem doktorunuzun da onayı varsa hafif egzersizlerle belinizi kuvvetlendirmeniz olabilir.

1 Beğeni