gelişimi durmuştu diyor arkadaşımız.
evet ya duymuştum ben de çok ilginç şeyler şaşırmıştım ilk duyduğumda , hani kediler yavrusunu çok sevdiğinden yer ya o hesap
Ya çok teşekkür ederim eşiminde benmde ailemizde varmış. Ama hic beklemiyorduk. Hala şoku atlatamadim
@Tatlıheyecanım_3012 size de hayırlı olsun. Cok sevindim. 12.haftayi bitirdim ben. Sizin nasıl geçiyor
Tebrik ederim @Sibeldem hayırli olsun
Biz hala uyum sağlma sürecindeyiz. Biraz yorucu
Teşekkür ederim benim iyi gidiyor diyelim çok şükür kalp atışlarını hala duyamadık doktorumuz izine çıktığı için inşallah önümüzdeki hafta duyacağız doktorumuz gelirse
Ben kalp atışlarını duyana kadar ikiz bebek şokunu atlatamamistim. Biraz korkmuştum açıkçası nasıl baş edeceğim diye ama ikisinin de kalp atışlarını duymak herseyi değiştirdi. Allahim sağlıklarini versin
Merhabalar, hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler inşallah ben 31.haftadayim artık son aya girdim
@Sibeldem Tekrardan sizi görmek çok mutlu etti beni, hoşgeldiniz
Az kalmış. Hazırlıklar tamamlandı mı ?
Çok şükür en son valizi de hazırladık bekliyoruz artık
Hadi bakalım , sağlıkla gelsin minişler
Insallah hepimizin bebisleri hep sağlıklı olsun inşallah
Ben bekliyorumm
Teşekkür ederim 1aylik tüp bebek 2 bekliyoruz
Harika
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Teşekkür ederim bel ağrısı çok var sizin de öyle mi
Ben doğum yapalı 4 ay oldu ama ben de çok yaşadım bel ağrısını. İlk haftalarda normal
31.haftadan sesleniyorum
Bel ağrısı maalesef katlanarak artıyor size tavsiyem doktorunuzun da onayı varsa hafif egzersizlerle belinizi kuvvetlendirmeniz olabilir.