Kızlar bugün ikili test sonucu açıklandı. Dr sıkıntılı dedi hüngür hüngür ağlıyorum yarın tarama testine alacakmış beni. Sizde bakar mısınız
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var
Evet riskli cikmis ama bu kesin sonuc vermiyor sadece olasilik lutfen evham yapmayin ense kalinligi falan nasil cikti acaba birkac tetkit daha yaparlar içinizi ferah tutun
Burun kemiği ve ense kalınlığı için normal demişti dr. Kan alındıktan sonra sıkıntılı dedi. Yarım genetik testi yapacakmış.
Yani bu testlerin dogruluk payi cok az bunu doktorlarda soyluyor sadce tahmin insallah Allahim korktugunuza ugratmasin dualarim sizinle
Merhaba sonucu nerden aldınız hangi siteden bakıyoruz bilmediğim için soruyorum
canim benim hic aglayıp kendini paralama ve bebeginide strese sokma benimde ilk gebeligim ve yaşım 41 35 yaş uzeri zaten riskli gebelik oluyor dr um bana ilk sunu dedi 2 li 3 lu taramalarin dogruluk orani %55 ki siz riskli gebelik oldugunuz icin direk sonuclarda riskli cikacak ve hamileligin boyunca stres olacaksin direk nipt genetik test yapalim dogruluk orani %99.9 dedi hic diger testlerle beynini bulandirma dedi ve genetik test sonuclarim tertemiz cıktı ama 2 liyi yaptirmis olsaydim bebekte birsey olmadigi halde riskli guruba girdigim icin otomatikman sorunlu cikacakti sonuc o yuzden cok fazla 2 li ye takilipta kendini harap etme dr un cok iyi önermis genetik testi onu yaptirinca zaten diger tesleri yaptirmana hic gerek kalmayacak ve temiz cikacak buna emin ol rahat ve guzel bir hamilelik gecireceksin bunan emin ol
Amin inşallah allah razı olsun
Gittiğim hastanenin uygulamasından baktım
Teşekkür ederim. Sonuç için üzülmeyin lütfen. Annem 42 yaşında doğum yaptı. Ensesi çok kalın burnu kemiği anormal denildi. Yüksek risk çıktı tüm testleri. Ama aslında tombiş bi bebekmiş hepsi bu
İnşallah benimki de temiz çıkar. Keşke hiç ikili yaptırmasaydım ikisini de yapalım dedi dr. Önce ikili sonra genetik testi ama ücreti fazla diye önce ikili yapalım dedi. Genetik testi sonucu hemen çıktı mı?
Ayyy ne güzel maşallah inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım
Annem onu yapmadı ikili üçlü falan yapmıştı. Ama doktorum bebeğime detaylı baktı 13+4de burun kemiği ve ense kalınlığı istediğim gibi çok güzel ikiliye gerek yok dedi. Yani ölçümü iyiyse bence üzülmeyin strese girmeyin
hayir canim yurt disina gidiyor tahlil benim 6.gununde dr aradı sonucu bildirmek icin en gec 10 gun icinde sonuc cikiyor rahat ol emin olki terteiz gelecek hic uzme kendini bosu bosuna 2 li test hic guvenmedigim bir test benim o yuzden rahat ol cevremde 5 dogum gerceklesti hepsinin 2 li test yuksek riskli cikti ama hepside sapasaglam saglikli bebeklerini kucaklarina aldilar hepsininde genetik testi temiz geldi inan buna temiz gelecek
Hadi inşallah içim rahatladı. Benimki de temiz gelir inşallah sabrederim. Ahh bilsem hiç yaptırmazdım ikiliyi. İlk çocuğumda hiç bişey çıkmamıştı rutin diye bişey demedim. Allah razı olsun sağolun
Ölçümleri normal dedi inşallah dediğiniz gibi olur allah razı olsun
@serapanne 3 lü test sonucuma bakabilir misin rica etsem
rahat olun Allahin izni ile temiz gelecek buna inanin rica ederim canim
@Özgül sonuçlarin cok güzel canm
Ayy çok sevindim çok teşekkür ederim