Rica ederim sağlikli doğumlar dilerim
Amiin
Bnmde riksli grupta ciktim ve cock ağladım ultrasonda herşey normal ilerliyor ama doğruluk oayi yokmus testin fetal dna onerdi doktorum iki tane yptrmisitm biri devlet biri ozel devletteki normal çıkmış mesela ikilemde kaldım ayrıntılı ultrason bekle dediler ama en iyisi fetal dna supheyle geçirmekteense gebeliği zor durum anlıyorum seni inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız
Amin inşallah devletteki ile özeldekinin farklı olması çok ilginç. Bende ikili testi mi özelde yaptırdım şimdi fetal dna testi yaptırıcam. İnşallah sağlıkla gelir
Bnde anlamadm kuşkuya koyuyor insani ene iyiisi fetal dna baska teste gerek klmadan halloluyor ucreti uçuk biraz iste
Kizlar bende gittim doktora ilk orta riskli dediler bugün de burun kemiği küçük dediler risk yüksek çıktı nipt yaptır dediler çok korkuyorum
Ikili testten anlayan arkadaş var ise değerler normal mi acaba doktorum da gitmiş randevum biraz geç ama merak ettim
Yeni mi hamilesiniz beta düşük mü neden öyle peki
Banada değerler düşük geldi iyi mi kötü mü bilmiyorum ama 15+3 günlük gebelik haftam
Benimkine de bakabilir misiniz. Randevu tarihine daha var ve anlamiyorum
Ya bilemedim burda bilen vardır inşallah
Kızlar bu 2li test sonuçlarına nereden bakıyorsunuz e nabız da yok sadece kan hemogram ve idrar var