İkili test sonucuma bakar mısınız?

Rica ederim sağlikli doğumlar dilerim

1 Beğeni

Amiin :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

Bnmde riksli grupta ciktim ve cock ağladım ultrasonda herşey normal ilerliyor ama doğruluk oayi yokmus testin fetal dna onerdi doktorum iki tane yptrmisitm biri devlet biri ozel devletteki normal çıkmış mesela ikilemde kaldım ayrıntılı ultrason bekle dediler ama en iyisi fetal dna supheyle geçirmekteense gebeliği zor durum anlıyorum seni inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız

Amin inşallah devletteki ile özeldekinin farklı olması çok ilginç. Bende ikili testi mi özelde yaptırdım şimdi fetal dna testi yaptırıcam. İnşallah sağlıkla gelir

Bnde anlamadm kuşkuya koyuyor insani ene iyiisi fetal dna baska teste gerek klmadan halloluyor ucreti uçuk biraz iste

Kizlar bende gittim doktora ilk orta riskli dediler bugün de burun kemiği küçük dediler risk yüksek çıktı nipt yaptır dediler çok korkuyorum

güçlü metin

Ikili testten anlayan arkadaş var ise değerler normal mi acaba doktorum da gitmiş randevum biraz geç ama merak ettim

Yeni mi hamilesiniz beta düşük mü neden öyle peki

Banada değerler düşük geldi iyi mi kötü mü bilmiyorum ama 15+3 günlük gebelik haftam

Screenshot_20240402-162636_OneDrive

Benimkine de bakabilir misiniz. Randevu tarihine daha var ve anlamiyorum :no_mouth:

Ya bilemedim burda bilen vardır inşallah

Kızlar bu 2li test sonuçlarına nereden bakıyorsunuz e nabız da yok sadece kan hemogram ve idrar var