İkili tarama testleri sonucu

Hanımlar benim iki tarama testi sonucum iyi çıktı ama kan değerim yüksekmiş değerlere baktım int den down sendromlu olma riski varmış. Sizin değerler ne çıktı ya da perinatoloji doktoruna sizi yonlendirdiler mı ?

1 Beğeni

Merhaba eger usm.de bir problem olmuyorsa ikili tarama da iyi cikmiwsa sorun yoktur.

Ama beni fakülteye yönlendirdi doktorum.

1 Beğeni

InsaAah bir sorun olmaz, gondermisse bir bildiyi vardir

Amin inşallah sağlıklıdır bebeğim;(

Benimde iyi çıkmıştı ama detaylidaki doktor fetal DNA istedi oda bebeğin gelişimi geriden geliyor diye ama sonuç temiz çıktı yaptirmak istersen korkma sadece kolundan kan alıyorlar

Benim de riskler düşük çıktı ama kan değerlerimde beta Hcg yüksek çıkmıştı. Ultrasonda burun kemiği vs görüldüğü için sıkıntı etmedi doktorum. Sadece bu değer yüksek çıkan insanların belli bi kısmında bebekte gelişim geriliği ve erken doğum olmuş istatistiksel olarak seni de yakından takip edeceğiz demişti. Bir sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür. Ultrasonda burun kemiği ve ense kalınlığı güzel çıktıysa stres yapmayın :blush::blush:

Doktorum bana korkulacak bir şey olmadığını söyledi sadece kan değerim biraz yüksekmiş. O yüzden fakülteye yolladı bir doktora sanırım o daha detaylı ultrason yapıyor. Bakalım ne olcak

Burun kemiği ve ense kalınlığında bir sorun çıkmadı da işte dediğim gibi kan değerim biraz yüksek. Kağıtta yazan diğer bulguları da int den biraz araştırdım down sendromu gibi hastalık riski olduğu yazıyor bakalım doktor ne dicek

Benim testim yüksek çıktı kimisi yaştan çıkıyor falan ya ben doktora sordum benim ki neden yüksek çıktı diye çünkü yasim 26 .o da kanda ki değer yüksek dedi .ultrason da da burun kemiği kısa çıktı ense normal .allhtan hayirlisi insallh

Amin hayırlısı inşallah

Üzülme canım inşallah öyle bir şey yoktur üzme kendini sağlıkla gelsin bebeğin :cherry_blossom:

1 Beğeni

İnşallah yoktur bişey bakalım doktor ne dicek ama korku var tabiki.

1 Beğeni

Korkar insan tabi haklısın ama iyi düşün bebeğine yansımasın canımm

İnternette her yazana ınanmayın . Orda hep herseyın en kötüsü yazıyo . Kendınızı ve bebegınızı strese sokmayın . Allahın ıznıyle bısry çıkmaz inşallah . Sağlıkla gelsin ins bebegınız :pray:t2::bouquet:

1 Beğeni

Elimde değil ama denerim .

Amin inşallah teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla bir sorun olmicak

1 Beğeni

Hanımlar çok şükür testte bişey çıkmadı. Bebeğim çok sağlıklı Rabbim e şükürler olsun ki.

1 Beğeni

Ay çok şükür :pray:t2:

1 Beğeni

Çok şükür valla sağlıklıymış bebeğim :blush:

1 Beğeni