İkili tarama testleri sonucu

14+2 yim benimde kan değerlerim normal değil ve bu yüzden amniyosentez için keseden su alınması gerektiğini söylediler. Yaptıran var mı daha önce

1 Beğeni

Ben 11 gün önce İstanbul Sultangazi Haseki eğitim ve araştırma hastanesin de doçent doktor Filiz hanım var perinotoloji doktoru ona amniyosentez yaptırdım. Gerçekten de çok sorunsuz geçti çok şükür… İnşallah hayırlı haberler almayı nasip eder rabbim…

Bana da dendi ama yaptırmadım

Benimkide yuksek risk cikti sivi aldirmadim hayirlisi diyorum insallah saglilla aliriz kucaklarimiza

Kızlar benim sonucun temiz çıktı ama doktorum beta hcg nin olması gerekenin biraz altında olduğunu söyledi organ taramasının detaylı yapılmasını söyledi böyle bi durum yaşayan var mı canımı çok sıkıyorum bana dua edin

Amin inşallah

İnşallah bişey çıkmaz hayırlısıyla alırsınız kucağınıza

Canim benimde taramam gayret normal çıktı ama benimde o değer 2.11 çıktığını ve bunun azıcık üstünde olduğunu söyledi aynı testi bana da önerdi pinpirik birisiysen yaptır ilerde bi sıkıntı çıkmasın dedi bende senin gibi çok kafama taktım üzüldük baya o testi yaptırdım 10 bin tlye cok şükür temiz çıktı maddi imkanın varsa yaptır derim kafanı rahatlat bazen plasentadan da kaynaklı olabilir demişti bana

Yok ben yaptırmadım daha doğmadı ama şükür bı sorun yok gibi. Olsa da Allah’tan geldi baş göz üstüne bizim kabulumuz evlat sonuçta :smiling_face:

Beta hcg değeriniz kaç çıkmıştı?

Hatirlayamadim

Bence yasla cok ilgili oldugunu düşünmüyorum 42 yaşındayım ilk gebeliğin test sonucum iyi çıktı