Genelde 10 gün içinde çıkıyor
Hayır işte bakıyorum link yok acaba daha tam olarak çıkmadığı için mi
Ya bende dosya ektedir diyor ama hiç birşey yok anlamadım
Doktor kontrolünüz ne zaman ? Hastaneyi arayıp sorsanız
Özel hastane ise hastane sayfasından bakabilirsiniz
Merhaba @Damladeniz hoşgeldiniz
Bir kaç gün bekle bazen hata oluyor sonuç çıkmadığı halde öyle ektedir diye çıkıyor hastanenin numarası var ise ara sor o daha iyi benimde aynıydı 3 gün sonra PDF dosyası olarak gözüktü
Merhaba ikili test zamanım geldi devlette mi yaptırdınız özelde mi fark eder mi
Devlette ucretsiz ozelde cok pahali diye duydum
Canım merhaba, hem devlette hem özelde yaptırabilirsin.
Özelde yaptırdım ben , bir kan testine göre biraz pahalı evet
660 tlymiş evet
Özel hastanede daha çabuk çıkar
Özelde yaptırdım
Sizce ikili tarama testi temiz çıkmışken diğer testleri yapmaya gerek var mı
Üçlü test, ikili testten, dörtlü test üçlü testten daha iyi sonuç verdiği bilimsel olarak söyleniyor. Ben kendimi sizin yerinize koysam şu an yaptırmazdım
Bence gerek yok
Detaylı ultrasona da gireceksiniz zaten
Doktorum 3lü testi de temiz görünce dörtlüyü yaptırmadı
Bence 3lü testi detaylı ultrason vs bunları da yaptırmalısınız
Arkadaslar 10 gun once 12. Haftamda ikili tarama testi icin kan vermistim. Free bHCG 17.6 cikmis. Olmasi gereken nedir ya da baska sonuclarin daha cikmasi mi gerekiyor, sizlerde nasıl gelmisti?
İkili tarama testi, hamileliğin ilk trimesterinde yapılan ve Down sendromu dahil olmak üzere bazı genetik durumların riskini değerlendiren bir tarama testidir. Test, serbest beta-hCG (human chorionic gonadotropin) ve PAPP-A (pregnancy-associated plasma protein A) düzeylerini ölçer.
Serbest beta-hCG düzeyinin “olması gereken” değeri, hamileliğin haftasına, anne adayının yaşına, kilosuna ve bazı diğer faktörlere bağlı olarak değişir. Bu nedenle, test sonucunun değerlendirilmesi genellikle bir sağlık profesyoneli tarafından yapılır. 17.6 değeri, bu bağlamda tek başına yeterli bilgi sağlamaz.
Bu değerleri ve hamilelik detaylarınızı bir sağlık profesyoneline danışarak daha detaylı ve kişisel bir değerlendirme almanız önemlidir. İkili tarama testi sonuçlarının yorumlanması karmaşık olabilir ve her zaman kapsamlı bir değerlendirme gerektirir.