İkili Tarama Hakkında Herşey

Sonuc guzel 11 +4de gore sadece vitamin degerleriniz düşük olabilir buda ileriki dönemde bebegin duzensiz kilo almasi ve ya cok az almasi gibi nedenlerle sonuçlanabiliyo doktorunuz size takviye edici vitamin ilaclar vericektir muhtemelen balik yagi vs duzenli kullanirsaniz guzel ilerler ama ppA degeriniz guzel olmasi gerektigi gibi saglikla alin kucaginiza zuhal hanim​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ya çok teşekkür ederim ense kalınlığı da çok şükür iyi çıkmıştı, zaten doktor feramat ve decavit başladı hemen kan verdiğim gün :smiling_face: şimdilik onları kullanıyorum. Zaten öncesinde de b12 ve demir eksikliği yaşıyordum. Artık kadın doğum bakmıyormuş o değerlere. Dahiliyeye de gözüksen iyi olur demişti. Bir randevu bakayım :smiling_face:

1 Beğeni

Çok iyi başlamiş zaten hemen doktorunuz saglikla alin kucaginiza inşallah

1 Beğeni

Ekstra doktoruna danişip multi vitamin isteyebilirsin o bebegin gelişiminde aşiri faydali bişey onuda alip kullanabilirsiniz icerisinde 4 deger vitamin taşiyo oda iyi gelicektir

Teşekkür ederim sağolun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba hanımlar :star:

İkili tarama testi ile ilgili merak ettiğiniz herşeyi bu konu altında sorabilirsiniz :partying_face:

3 Beğeni

Kaçıncı haftada oluyor :face_with_hand_over_mouth:

1. Haftamda yaptı doktorum bana
1 Beğeni

Bizim daha varmış o zaman daha 7+6yız

11-14 . Hafta arası

1 Beğeni

Benim doktorum 11-12 hafta arası olduğunu söyledi 13. Haftalarda olmuyormuş

3 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Her doktorun görüşü farklı olabiliyor. Ben 13. haftamda yaptırdım. Tıbbın uygun gördüğü zaman aralıkları da 11-14. haftalar arası :blush:

1 Beğeni

Guzel bayanlar öncelikle merhaba haftaya 2 li test yaptiricam tahlil sonuclari ayni gün çıkıyormu yada kac gun sonra çıkıyor bilgi verirsenz cok sevinirm.

Kan verdikten 3 gün sonra çıktı benim

1 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts: @seyma2

Özel hastaneler de 1 hafta içinde çıkıyor

Ben bugün devlet hastanesinde yaptırdım ilk ultrasonla baktılar burun kemiğine ve ense kalınlığına sonra kan verdim 20 gün sonra çıkıcak dediler ama özel hastanelerde 1-2 güne çıkıyor

Dün baya içim rahatladi sayenizde ama bişey sormak istiyorum ense kalınlığı nerde yaxiyo ikili testte ben goremedim

1 Beğeni

‘NT’ ifadesi ense kalınlığı değerini ifade eder :blush:

1 Beğeni

Burada nerede yazıyor insznlari nasıl durumlara düşürüyorlar ya :pensive:

1 Beğeni