İkili Tarama Hakkında Herşey

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik yavru :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İkili tarama için gittiğimde doktorum bebeğin 12+0 haftalık olduğunu söylemişti ikili tarama sonucumdaki kağıtta 11+4 yazıyor sebebi nedir bilen var mı acaba?

3 Beğeni

İkili tarama için gittiğimde doktorum bebeğin 12+0 haftalık olduğunu söylemişti ikili tarama sonucumdaki kağıtta 11+4 yazıyor sebebi nedir bilen var mı acaba?

1 Beğeni

Böyle oynamalar olabiliyor canım, birkaç gün ileri veya geri çıkabilir

Merhaba @semra2 hoşgeldiniz :bouquet: ben bunun açıklamasını yaparken zorlanıyorum ama bir deneyelim. 11 hafta bitmiş 12’den gün almıssın gibi düşünmek daha uygun olur

2 Beğeni

@Cansu hoşbuldum :tulip:teşekkür ederim açıklama için :smiling_face:

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada:

Gebeliğin hayırlı olsun :pregnant_woman:

1 Beğeni

Teşekkür ederim hoş buldum :smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun canim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Serapanne teşekkür ederim cevabınız için :heart:magnezyum omega 3 demir başladı folik asit zaten kullanıyorum umarım faydası olur kusmadan dolayı beslenemedim hiç zorla yesem de çıkardım ama 3 ay oldu inşallah beslenebilirim artık geçer de

1 Beğeni

@Cansu minik yavru kelimesinin beni gülümsetmesi peki :smiling_face_with_three_hearts:çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Ne demek yardimci olabildiysem ne mutlu bana

1 Beğeni

Arkadaşlar e nabızdan bu raporu görüntüleyebiliyor muyuz ?

Evet goruntuleyebilirsiniz burayada atabilirsiniz bakalim isterseniz

Nasıl görüntüleyeceğim acaba ? Sadece beta ve papp a değeri gözüküyor raporu nasıl görüntülüyoruz atayım ona göre :smiling_face_with_three_hearts:

Önemli olan kisim ppa ve hcgdir

Tam raporu e devlet sistemi uzerinden e nabiz yazip raporu o şekilde goruntuleyebilirsiniz

Size bi ornek atiyom isterseniz

11+4 düm verdiğimde :smiling_face: