İki Annemize Hastane Çıkış Seti Hediye Ediyoruz! İçeri gel :)

Forumda aktif olan iki annemize Pierre Cardin Hastane çıkış seti hediye edeceğiz. Mucize Anne önümüzdeki ay 1. yaşına giriyor. 1. Yaşın hatırına iki annemize hediye vermeyi düşündük. Ayrıca önümüzdeki ay uygulamamız baştan sona değişecek şekilde güncelleyeceğiz.

Katılım şartları

Herkes katılabilir. (Site görevlileri ve diğer ülkelerdeki kullanıcılar hariç)

Başlama - Bitiş

2023-08-07T21:00:00Z2023-08-31T20:59:00Z

Kazanmak için ne yapmalıyım?

Forumda en çok zaman geçiren, ileti okuyan, beğeni alan, konu oluşturan kullanıcılar sistem tarafından puanlanır. Kampanya sonunda en çok puanı alan kazanır.

Sıralama

Bu linkten sıralamaya göz atabilirsiniz.

15 Beğeni

Kimin olucaksa şimdiden hayırlı olsun.Sağlıklı şekilde giymek nasip olsun.:heart_eyes::+1:t4::heart:

6 Beğeni

Kazananları şimdiden tebrik ederim güzel hayırlı günlerde giydirirler inşallah bebeklerine​:blush:

5 Beğeni

Bende Kazanani təbrik ederim simdiden saglikla geydirsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Canim nasil etmişin acaba profil şəkilini alt qismina Azarbaycan bayrağı dusuyor bende etmek istiyorum

4 Beğeni

Profil ayarlarından birincil grup ayarlaman gerekiyor. Bu arada @FidanUğur seninkini de ben yapmıştım :grinning:

4 Beğeni

Hadi inşallah hayırlısı:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende kendim yapmışımda ama nasıl yapmışım diye düşünüyordum.:rofl::heart:

1 Beğeni

@admin Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: banada dusuyor artık

2 Beğeni

Kazanana hayırlı olsuun :cherry_blossom:

3 Beğeni

Kazanan annemize şimdiden hayırlı olsun :hugs: güle güle kullansın bebiş:heart_eyes:

3 Beğeni

Kazanan annelerimize hayırlı olsun şimdiden :two_hearts:

3 Beğeni

Çok güzel düşünülmüş kazananı şimdiden tebrik ederim :grin: bu uygulama cidden çok iyi

3 Beğeni

Çok heyecanlı bir bekleyiş olacak :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Azerbaycanlı anneler yarışmaıyor maalesef.

Sırf türk kullanıcılar için @FidanUğur @Mucizebebek2023

1 Beğeni

Cookk güzel düşünülmüş gercekten harikasinız ihtiyaci olan var mi bilmiyorum ama umarim ihtiyaci olan biri kazanir :heart::heart:

6 Beğeni

Çok güzel düşünülmüş kazanana hayırlı olsun :sparkling_heart::palms_up_together:

6 Beğeni

@all Güveniyorum kızlar size. Hanginize çıkarsa çok mutlu olacağım :pray::heart:

5 Beğeni

Ben kızım olacağını bilmeden hem kız hem erkek bebeğin giyebileceği hastane çıkışı kıyafeti almıştım :hatching_chick: Maddi durumu olmayan alamayan anne olursa bende kendi setimi hediye edebilirim​:cherry_blossom: daha süslü kız bebek kıyafeti ayrı alacağım kızıma :cherry_blossom::hugs:

11 Beğeni