İki Annemize Hastane Çıkış Seti Hediye Ediyoruz! İçeri gel :)

O zaman bunu yeni bir konu altında yazalım. İsteyen anneler arasından çekilişle verirsin. Ne dersin?

6 Beğeni

Olabilir çekiliş olmasada yardım amaçlı tek başlıkta toplanabilir​:hugs:

6 Beğeni

Ne kadar ince düşünmüşsün Allah gönlüne göre versin herşeyi :palms_up_together::blush::sparkling_heart:

4 Beğeni

@Flz çok güzel dusunmusun canim Rabbim o güzel Gonulune görə versin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Çok güzel düşünmüşsün ben daha bebeğime hiç bişey alamadum sadece beşik aldık onuda annem aldı maddi durumumuz çok sıkıntılı nasıl alacağım eşyaları diye düşünüp duruyorum herşeyin uygun olanının ariyorum ama uygun olan bile çok pahalı eğer bana hediye etmek isterseniz seve seve kabul ederim oğluma :smiling_face_with_three_hearts:

7 Beğeni

Bebeğimin kıyafeti memlekette gittiğimde inşallah gönderirim :heart::cherry_blossom: Annem ve bebeğime dua etmeniz yeterli ikisi iyi olsun dünyada başka bir muradım kalmadı:palms_up_together::cherry_blossom:

5 Beğeni

Tabiki ederim çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: Allah razı olsun

5 Beğeni

Amin cümlemiz den​:heart::cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Hayirli olsun kime nasib olucaqsa

2 Beğeni

@admin uygulamanızın telegram hesabı var mı

Malesef yok canım

1 Beğeni

Tamam teşekkür ederim :cherry_blossom: burdan foruma girmeden anlasilmiyo bildirim gelmediğinden . Buna bir çare bulsanız can admincigimiz​:smiling_face_with_three_hearts:

Elbette buna çare bulacağım tabiki, uygulamaya girmeden de bildirim almanızın çeşitli yolları var ama biraz fazla çalışma gerektiriyor. Telegram geçici çözüm olarak düşündüm

2 Beğeni

Vallahi çok iyi olurdu :hugs: Açılan konuları msjlari bildirim gelince gorebilirdik

1 Beğeni

Kimin olucaksa şimdiden hayirli olsun canlarim :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Bol şanslar arkadaşlar doğum yapan annelerin ihtiyacı yoktur onlar almıştır hastane çıkış setlerini doğum yapacak olanlara verilsin benim fiktim :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Tabi öyle hamile olup, türkiye’de yasayan uygulamada aktif hamiş kazanıyor

3 Beğeni

Gerçekten ihtiyacı olan bir annemize çıksın inşallah kuzenim hediye aldı bizim bebişin ihtiyacı yok :smiling_face:

1 Beğeni

Ne zaman açıklanıyor

1 Beğeni

31 Ağustos

2 Beğeni