O zaman bunu yeni bir konu altında yazalım. İsteyen anneler arasından çekilişle verirsin. Ne dersin?
Olabilir çekiliş olmasada yardım amaçlı tek başlıkta toplanabilir
Ne kadar ince düşünmüşsün Allah gönlüne göre versin herşeyi
@Flz çok güzel dusunmusun canim Rabbim o güzel Gonulune görə versin inşallah
Çok güzel düşünmüşsün ben daha bebeğime hiç bişey alamadum sadece beşik aldık onuda annem aldı maddi durumumuz çok sıkıntılı nasıl alacağım eşyaları diye düşünüp duruyorum herşeyin uygun olanının ariyorum ama uygun olan bile çok pahalı eğer bana hediye etmek isterseniz seve seve kabul ederim oğluma
Bebeğimin kıyafeti memlekette gittiğimde inşallah gönderirim Annem ve bebeğime dua etmeniz yeterli ikisi iyi olsun dünyada başka bir muradım kalmadı
Tabiki ederim çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Amin cümlemiz den
Hayirli olsun kime nasib olucaqsa
@admin uygulamanızın telegram hesabı var mı
Malesef yok canım
Tamam teşekkür ederim burdan foruma girmeden anlasilmiyo bildirim gelmediğinden . Buna bir çare bulsanız can admincigimiz
Elbette buna çare bulacağım tabiki, uygulamaya girmeden de bildirim almanızın çeşitli yolları var ama biraz fazla çalışma gerektiriyor. Telegram geçici çözüm olarak düşündüm
Vallahi çok iyi olurdu Açılan konuları msjlari bildirim gelince gorebilirdik
Kimin olucaksa şimdiden hayirli olsun canlarim
Bol şanslar arkadaşlar doğum yapan annelerin ihtiyacı yoktur onlar almıştır hastane çıkış setlerini doğum yapacak olanlara verilsin benim fiktim
Tabi öyle hamile olup, türkiye’de yasayan uygulamada aktif hamiş kazanıyor
Gerçekten ihtiyacı olan bir annemize çıksın inşallah kuzenim hediye aldı bizim bebişin ihtiyacı yok
Ne zaman açıklanıyor
31 Ağustos