merhabalar 30 haftalik hamileyim idrar yolu enfeksiyonu icin şase kullanmistim 1 kez dr um vermisti cok bir faydasi olmadi akintilarim devam ettigi icin dr um gynomax xl fitil verdi 3 kullanimlik kullanan arkadaslar varmi fayda ettimi bebege bir zarari olurmu yardimci olursaniz sevinirim
Kiz cano enfeksiyon mu var bence olmaz zarari ama en ve tek cozumu bolll su iccen askom benim ilk gebelikte oldu sukur bunda yok yani bol iccen geciyor iki litre ic en az gunde ayaklarini sicak tut sonra kasintida yapacak genital bolgeni surekli temiz kuru tutmaya calis arada gece uyurken havalandir ic camasiri kullanma bunda yok sukur ama ilk gebdliginde oldu yada daha bu ikincide basindayim olur belki dedigim gibj bol su ic alt tarafi nemli birakna fitilde bisey ypmaz ilac degil alttan direk rahime rahim agzini temizliyor canim
Zaten 30. Haftadasin bence bisey olmaz fitil dedigim gibi
doktorun bebege zarar verecek bisey vermez bnde kullandim enfeksiyon daha cok zarar verir bebegine
canim icmezmiyim su nasıl icyorum hemde ama dr hamileyken mutlaka olur dedi enfeksiyon homonlardan dolayi fitil verdi 3 gunluk geceleri kullanacam keser dedi insallah canim ya
yoo biliyorum canim enfeksiyon dahada zarar verirde ilk şase ictim faydasi olmadi simdide fitil verdi ya onunda faydasi olmayacakmis gibi geliyor o yuzden sordum canim sende faydasi oldumu
insallahhh canim benim ya
Zeynep selam canım
Benim doktorum da aynı fitili kullanmamı söylemişti.
Ancak bu fitilin kategorisi C ,
Bunun yerine donoxyl kullandım kategorisi B,
B olanlar daha güvenli oluyor. Ki ben C kategorisinde olan bir fitilinde bebeğe zarar verebilecek kadar kuvvetli olduğunu düşünmüyorum ama bir baktığında biraz araştırdığında söylediğin fitil hakkında çok kullandım-kullanmadım diye belirten var gebelikte.
Ben o sebeple doktorum bana söylediğinde kullanmadım donoxyl kulandım.
Yani asirimimi oluyor ben bol su ictim fitil kulkanmadim hic akintin cokmu azmi
Ben hala çekiyorum aynı durumdan, 37 haftalığım. Çok olmasada benimde oluyor.
cok tsk ederim denizcim tmm senin kisinden alayim bugun sagol canim
cok canim resmen ic camasirim ıslaniyor gunluk ped kullaniyordum dr kesinlikle ped yasak dedi kullanima fitili kullan hicbirsey kalmaz dedi
1 gunluk şaseyi ictim 1 2 gun iyi gibiydi yine basladi hemde artarak bu sefer randevuyu falan beklemedim cocuga bir zarari olur enfeksiyonun diye bugun yazdim 3 gunluk fitili kullan hic bir sey kalmaz dedi insallah canim kalmazve isin garip tarafi denizim ne yanma ne acı ne ağrı hicbirsey yok bende bazen suyum geldi saniyorum inan
Ben ilk gebeliğimde kullanmıştım bir problem yaşamadım
Eğer kaşıntınız filan varsa mümkünse Bi kaç gece iç çamaşırı giymeden gecelik giyin sacede kaşıntıyı da azaltıyor
yok canım kaşıntı ağrı acı hicbirsey yok sadece durmayan bir akıntı onun haricinde birseyim yok ama akıntım öyle böyle degil bazen idrarmı kacırdim yada suyummu geliyor diye düsunüyorum insallah fitil iyi gelir kurtulurum canim
inşallah canim bugun 1.gun ile gece baslayacagim insallahh
Canım benim , sen yinede doktoruna sor. Ben biraz tereddüt etmiştim.
Geçen gün bnde kullandım ama bi tane den fazla kullanamadim aşırı rahatsız oldum böyle vajinam şişti çok ağrım oldu ama bebekle ilgili bı sıkıntı olmuyor sadece çok ağrın oluyor bi tane tek kullandım ağrım ama oldu hemde iyi oldum kasinti ağrı hepsi geçti o agri da ilacın yan etkisiydi galiba
sordum canim ikisinide kullanabilirsin dedi 3 aydan sonra ikiside kullaniliyormus canim