insallah canim ben 3 unude kullanabilirim gece yatarken koyacagim zaten uykuda agriyi hissetmem insallahh
Valla hissediyon onun ağrısıyla uyaniyorsun hatta belki de kişiden kişiye değişen bı ilactr bilemezsin ve etkisini bi tane kullanmama ragmn gordum çok iyi geldi inşallah seninde iyi olur çok kötü birşey ya
insallah canim benim bu gece baslayacagim bakalim insallah olmaz yarin yazarim sana sonucu
sevindim canım. Çok geçmiş olsun
cok sagol Denizcim
Cano okumamisim ustte kalmis aynen pedde etkiloyor daha kotu yapiyor mumkun oldugunca yika bikini bolgeni ama icini degil disini simdi nasil oldun
2 gundur kullaniyorum fitili kuzum azaldi bugun sonunu koyacagim insallahhh tamamen yok olur canim
İnsallah canim
Zeynepcim inşallah benim ki gibi tekrarlamaz
inşallah canım yaa şimdilik yok bakalım inşallah kökten bitmistir
Bende aşırı su içiyorum enfeksiyon var 25+6 haftaliğiz fitil yazdı içinde sadece 2 tane var kullanıcam bakalım etki eder mi ama zararı olur mu bilmiyorum
Bendede ilk gebelikte olmustu ama sabrettim ilac kullanmadik bol su ve havalandirarak ic camasiri giymeyerej gubde dort kez yikadim ici haric etrafini o sekilde atlattim canlar
Bakalım bende deneyim havalandirma yöntemini giymiyim bugun sürekli yıkıyorum ve çok su iciyorum iç çamaşırı çok değiştiriyorum inşallah iyi olucaz
İc camasiri giyme evde etek giy mumkunse yikarkende icini degil etrafini yika ben pudrada dokerdim kasintiyi alsin diye kurutuyor biraz onuda deneyebilirsiniz hafifletiyordu ilac icmek kullanmaktan iyidir
ilac antibiyotik icmiyorum canim sadece fitil koydum 3 gun zaten agrim kasintim hicbirisi yoktu sadece sık akinti vardi simdi sadece fitil geliyor suan icin cok akinti yok canim insallah faydasi olup gecmistir 7 haftam kaldi zaten Rabbim yardim etsin
Bide öyle deniyim bakalım nasi olcak