İdrar yolu enfeksiyonu icin 3 günlük fitil kullananlar

insallah canim ben 3 unude kullanabilirim gece yatarken koyacagim zaten uykuda agriyi hissetmem insallahh​:blush:

Valla hissediyon onun ağrısıyla uyaniyorsun hatta belki de kişiden kişiye değişen bı ilactr bilemezsin ve etkisini bi tane kullanmama ragmn gordum çok iyi geldi :smiling_face: inşallah seninde iyi olur çok kötü birşey ya​:palms_up_together::heart::rose:

1 Beğeni

insallah canim benim bu gece baslayacagim bakalim insallah olmaz yarin yazarim sana sonucu :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

:bouquet: sevindim canım. Çok geçmiş olsun​:pray:t2::pray:t2:

1 Beğeni

cok sagol Denizcim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Cano okumamisim ustte kalmis aynen pedde etkiloyor daha kotu yapiyor mumkun oldugunca yika bikini bolgeni ama icini degil disini simdi nasil oldun

1 Beğeni

2 gundur kullaniyorum fitili kuzum azaldi bugun sonunu koyacagim insallahhh tamamen yok olur canim​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İnsallah canim

1 Beğeni

Zeynepcim inşallah benim ki gibi tekrarlamaz​:pray:t2:

1 Beğeni

inşallah canım yaa şimdilik yok bakalım inşallah kökten bitmistir​:pray::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende aşırı su içiyorum enfeksiyon var 25+6 haftaliğiz fitil yazdı içinde sadece 2 tane var kullanıcam bakalım etki eder mi ama zararı olur mu bilmiyorum

1 Beğeni

Bendede ilk gebelikte olmustu ama sabrettim ilac kullanmadik bol su ve havalandirarak ic camasiri giymeyerej gubde dort kez yikadim ici haric etrafini o sekilde atlattim canlar

1 Beğeni

Bakalım bende deneyim havalandirma yöntemini giymiyim bugun sürekli yıkıyorum ve çok su iciyorum iç çamaşırı çok değiştiriyorum inşallah iyi olucaz

1 Beğeni

İc camasiri giyme evde etek giy mumkunse yikarkende icini degil etrafini yika ben pudrada dokerdim kasintiyi alsin diye kurutuyor biraz onuda deneyebilirsiniz hafifletiyordu ilac icmek kullanmaktan iyidir

1 Beğeni

ilac antibiyotik icmiyorum canim sadece fitil koydum 3 gun zaten agrim kasintim hicbirisi yoktu sadece sık akinti vardi simdi sadece fitil geliyor suan icin cok akinti yok canim insallah faydasi olup gecmistir 7 haftam kaldi zaten Rabbim yardim etsin

Bide öyle deniyim bakalım nasi olcak