Merhaba kızlar bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var ben detaylı ultrasona gittiğimde özel bir kliniğe gidiyorum zaten doktorumdan da çok memnunum detaylı ultrasona gittiğimde hep okuyordum burada da okudum Farklı yerlerden de duydum 35 40 dakika arası sürüyor muş detaylı ultrason ama benimki maksimum 15 dakika falan sürdü az önce araştırdım ve içime bir kurt düştü neden benim o kadar sürdü diye sizce bu durumu araştırmalı mıyım
Merhaba
Bende internetten araştırdığımda dediğiniz gibi 35 -40 dkk diyordu. Ama benim muayenem 5- 10 dkk arası sürmüştü.
Ben de araştırdığımda 1 saat dediler. Ama benim kız çok hareketli olduğu için 1 buçuk saat sürdü. Devamlı gittiğin doktorsa senin ve bebeğin hakkında bilgisi olduğunu için kısa sürmüş olabilir. Tekrar gittiğinde sorabilirsin
Canım merhaba aynı durumdayım bnde özel kliniğe gidiyorum doktor mük sorun yok dedi şükür devlet doktorunada takipliyim o sordu neden rapor yok vermiyor dedi,… neyse ozeldekine sordum dedi benim raporları göremezler devlette doğum yapacaksan devlette yaptır dedi detaylıyi bnde aldım randevu elimde olsun rapor diye yarın hatta randevum içinde şüphe kalmasın durumun varsa yaptır
Ayyy iyi bu beni biraz rahatlattı . Sadece ben mi yaşadım bu durumu dıyıp içim içimi yıyordu
Ayy inşallah oyledır . Bı dahakı kontrolde soracağım yoksa içim rahat etmıcek
Vala benim doktor rapor verdi hem resımlı hem yazılı olarak . Guvenıyorum doktoruma ama yine de aklımda kaldı gıdınce sorucam.
Bidaha sorun doktorunuza benim 1 saat sürmüştü
Siz özele mi gıdıyorsunuz
Hayır ben kanadada yaşıyorum ultrasonu hastanelerde değil burada ultrason merkezlerinde yapıyolar doktorun verdiği kağıtta da minimum 45 dk sürecek yazıyodu hani hazır olun manasında
Anladım canım . Ben gıdınce soracağım eğer tatmın olmazsam başka yerde de yaptırırım
Kesinlikle öyle yaptırın
İçin rahat etmiyecekse bir dahaki randevunda doktorunla bu konuyu görüşürüsün canım.
Benimde 7 dakika sürmüştü
O zaman sorun yoktur canım ya zaten takiplisin sürekli gittiğin için bakiyordur hakimdir sana
Benim de yarım saat falan sürmüşdü. Sanırım devlette kısa bakıyolar. Ama senin belki bebiş güzel pozisyondadır herşeyi göstermişdir. Benim kız göstermiyodu çünkü oyuzden uğraşmışdı biraz. Doktor Her organını gösteriyor du bize size öyle anlatmadı mı
Erzurumda Özel klinkte nereye gittiniz bende özel klinkte yaptırdım yaklaşık yarım saat kadar sürdü rapor da tuttu dosya halinde verdi
Evet anlattı ayrıntılı bı şekilde . Sadece kısa surmesı kafamı karıştırdı
Sağolun kızlar içim rahatladı biraz Annelik böyle bişey işte hep yuregın ağzında rabbım evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıkla kavuşalım inşallah
Ben ilk oğlumda yaptırdım yirmi beş dakika yarım saat sürdü. Tek tek parmaklarına herseyine tek tek iğne gibi baktı anlattı. Hatta yuzunun resmini çekmeye çalıştı son 10 dakika yine 40 dakikaya yakın surdu bizimde. 15 dakika çok kısa bakmış bencede. Üçlü tarama testi yaptırdım devlette o bile yarım saat sürdü iki saatte sırf kalbine ışık geldiği için bekledim göremedi doktor diye bekle ara ara bakicam dedi görmem lazım dedi yani. Üzüldüm böyle bir olay yaşamanıza