Hahhaahaha istediğin zaman istediğin şeyi sorabilirsin kuzu, hiç çekinme sormaya
Bende aynıyım bende Taktıktan sonra ağrım olursa anca o zaman evet regliyim diyordum o kadar yoktu ki
Lohusalık sonrası kullanımı nasıl olur bilemiyorum da umarım hemencecik takabilirim
Hiç utanmadan sor, utanmadan anlatırım
Beije markasını denediniz mi tüm Regl ürünleri mevcut
Evet bu markanın ürünleri temiz içerikli diye biliyorum aklımdaydı da yazmayı unutmuşum ben hatta orada da kaplar vardı hatırladığım kadarıyla.
Ben hamilelik öncesi pedlerini kullanıyordum ve memnundum bambudan yapıldığı söyleniyor bende alerji yapmadı ki normalde esen rüzgara alerji olur
tamponda %100 pamuk deniyor ve evet kaplarıda var
Sleppy ve Molped bence kalite olarak çok benzer bana ikiside alerji yaptı
Temiz içerik olduğunu biliyorum arkadaşım önermişti hatta bir tane kullanmakta nasip olmuştu diğer pedler gibi değildi doğru
Beije ilk çıktığında bir heves denemiştim pedlerini. Üyelik yaptım hatta ilk başta iyi geldi. Sonrası o da aynı olunca tampondan devamke dedim Tampax aparatı olduğu için kullanımı aşırı kolay. Diğer tampnlar gibi parmakla itmek zorunda olmuyorsun o yüzden epey geriye atıp hiç hissettirmiyor kendini. Hem hijyenik geldi kullanımı. Şu kap aklıma yatar gibi oldu ama hadi hayırlısı
Kap kap kap
Duurr deniyceemm doğumdan sonra daha regl olmadım ama olunca tampon deniycem umarım becerebilirim
Molped organik de tırt
Tampax dene. Rossmanda var
Alayim da hazir da bulunsun
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
@Hifyium
Ben de tampax sevmedim diğerlerinden farklı geldi. Molfix hangi rengini denedin
Molfix ne kız molped aldım senin attığını
Ben önceden tampax kullanıyordum pırt diye içine fırlatıyor iyi oluyor ama beni tamponun ipi çok rahatsız ediyordu, kutu kutu tamponlarım şimdi duruyor öylece evde
Benim de hatrı sayılır bir stoğum var
Molped öneririm çünkü hem hızlı emiyor hem dışarı taşmasını önlüyor hem de ıslaklık his bırakmıyor
Kotex’in gündüz değil de gece pedini seviyorum ben uzunluğundan dolayı çünkü Molped biraz kalın olduğu için gece rahatsız ediyor beni
Orkid ve Sleepy aşırı ince ve sürekli leke çıkardı kıyafetime
Ben oyumu Molped gündüz pedi ile Kotex gece pedine kullanıyorum