Hijyenik Ped Önerisi 🩸

Hahhaahaha istediğin zaman istediğin şeyi sorabilirsin kuzu, hiç çekinme sormaya​:heart:

2 Beğeni

Bende aynıyım bende :grinning: Taktıktan sonra ağrım olursa anca o zaman evet regliyim diyordum o kadar yoktu ki :melting_face::melting_face: Lohusalık sonrası kullanımı nasıl olur bilemiyorum da umarım hemencecik takabilirim :nerd_face:

2 Beğeni

Hiç utanmadan sor, utanmadan anlatırım​:smiley::smiley::smiley:

2 Beğeni

Beije markasını denediniz mi tüm Regl ürünleri mevcut

2 Beğeni

Evet bu markanın ürünleri temiz içerikli diye biliyorum aklımdaydı da yazmayı unutmuşum ben hatta orada da kaplar vardı hatırladığım kadarıyla. :smiling_face:

2 Beğeni

Ben hamilelik öncesi pedlerini kullanıyordum ve memnundum bambudan yapıldığı söyleniyor bende alerji yapmadı ki normalde esen rüzgara alerji olur :smile: tamponda %100 pamuk deniyor ve evet kaplarıda var

1 Beğeni

Sleppy ve Molped bence kalite olarak çok benzer bana ikiside alerji yaptı

1 Beğeni

Temiz içerik olduğunu biliyorum arkadaşım önermişti hatta bir tane kullanmakta nasip olmuştu diğer pedler gibi değildi doğru :smiling_face:

2 Beğeni

Beije ilk çıktığında bir heves denemiştim pedlerini. Üyelik yaptım hatta ilk başta iyi geldi. Sonrası o da aynı olunca tampondan devamke dedim​:sweat_smile: Tampax aparatı olduğu için kullanımı aşırı kolay. Diğer tampnlar gibi parmakla itmek zorunda olmuyorsun o yüzden epey geriye atıp hiç hissettirmiyor kendini. Hem hijyenik geldi kullanımı. Şu kap aklıma yatar gibi oldu ama hadi hayırlısı :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Kap kap kap​:pinched_fingers:t2::pinched_fingers:t2::pinched_fingers:t2:

3 Beğeni

Duurr deniyceemm doğumdan sonra daha regl olmadım ama olunca tampon deniycem umarım becerebilirim :sweat_smile:

1 Beğeni

Molped organik de tırt :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Tampax dene. Rossmanda var​:sunglasses:

2 Beğeni

Alayim da hazir da bulunsun :grin::grin:

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck: @Hifyium

1 Beğeni

Ben de tampax sevmedim diğerlerinden farklı geldi. Molfix hangi rengini denedin

1 Beğeni

Molfix ne kız molped aldım senin attığını :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ben önceden tampax kullanıyordum pırt diye içine fırlatıyor iyi oluyor​:joy: ama beni tamponun ipi çok rahatsız ediyordu, kutu kutu tamponlarım şimdi duruyor öylece evde​:smiling_face_with_tear::sneezing_face:

2 Beğeni

Benim de hatrı sayılır bir stoğum var :sweat_smile:

2 Beğeni

Molped öneririm çünkü hem hızlı emiyor hem dışarı taşmasını önlüyor hem de ıslaklık his bırakmıyor

Kotex’in gündüz değil de gece pedini seviyorum ben uzunluğundan dolayı çünkü Molped biraz kalın olduğu için gece rahatsız ediyor beni

Orkid ve Sleepy aşırı ince ve sürekli leke çıkardı kıyafetime

Ben oyumu Molped gündüz pedi ile Kotex gece pedine kullanıyorum

1 Beğeni