Hijyenik Ped Önerisi 🩸

Hello anneler. Burada hep çocuk bezlerini konuştuk, şimdi bizim bezleri konuşalım​:face_with_hand_over_mouth: Şaka bir yana yardımınıza ihtiyacım var.

Yaklaşık 10 yıldır tampon kullanıyorum. Dolayısıyla hijyenik pedlerle alakam yok. Ancak spiral taktırdım ve doktorum tamponu önermiyorum, normal ped kullan dedi.

Ben ped kullanmayı bırakalı epey zaman olmuş. O yüzden son kullandığım orkid premiumu aldım. Ancak ziyan oldum, pişik yaptı.

Sonra kotex denedim. Hem kırmızısını hem de yeşil olan naturali aldım. Ama inanılmaz bir ıslaklık hissi bıraktı.

Sonra sleepy aldım. Onun dokusunu hiç sevmedim asla emmiyormuş gibi geliyordu ki yoğun kanamam olunca bütğn evi damgaladım.

Şimdi tekrar regli oldum ve Orkid kullanıyorum. Ama utanmasam ağlayacağım hemen pişik oldum.

Siz ne kullanıyorsunuz, memnun musunuz? Bana bir yardım edin gardaşlarım​:smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

Gardaşım :people_hugging: çok can sıkıcı bir durum hele de benim için özellikle çünkü 10 gün bile sürüyor benimki ve coookkkk yoğun geliyor bazen minik bebek bezi koymak zorunda bile kalıyordum ben sleepy natural kullandım kotex Orkid hep kullandım sonra bir süre molped kullanmaua başladım molped hiç kullandın mi

2 Beğeni

Menstrual kap da mı kullanmak yasak peki spiral taktırınca? Biliyor musun bacım bunu​:joy:

3 Beğeni

Değil bacım. Doktor onu da söyledi ama ona cesaret edemiyorum ya :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Ahh ahh sorma gardaşım sorma kanayan yaramız 8 9 gün sürerdi normalde doğum ve spiral sonrası 15 gün oldum geçen ay. Havlu attım artık. Sanırım bir molped denemedim :woman_facepalming:t2: yarın onu alayım bari. Çeşidi var mı onun kotex gibi?

2 Beğeni

İşin sonunda depend kullanıcam gibi ahshsh​:sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Kuzu tampon kullanıyorsan bunu da çok rahat kullanırsın, ilk başta zor gibi geliyor ama çok kısa sürede alışıyorsun. Ne pişik ne mantar ne de o hışırtı olmuyor, tamponun rahatsız eden ipi de olmuyor. Ohhh mis gibi, al kullan asla pişman olmazsın​:joy:

2 Beğeni

Evet var bir bakayım dur

indir (4) indir (2) indir (3)

Bunları kullandım ayyyy ben de çok ped degistirdim çok seçenek denedim bende bilemedim bacım bir de bunu dene bakalım belki memnun kalırsın kim bilir :woman_shrugging:t2:bende şurada durayım :sweat_smile: biri iyisini bulursa gözüm burda :rofl:

1 Beğeni

Aboooo bu da çok çeşit :woman_facepalming:t2: koleksiyon yapacağım galiba :sweat_smile:

1 Beğeni

Bence ultra dan başla :grinning:

2 Beğeni

Marka yolla bacım onda ne alayım :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Mothersmart almışım ben(femometer) onunkiler ikiliydi ben de hangisi uyar bilemediğim için onu tercih etmiştim. Ama artık doğum yaptığın için büyük boy olanı tekli olarak tercih edebilirsin.

Alın, aldırın, alışınca çok dua edeceksiniz​:joy::joy::joy:

3 Beğeni

Ben 2 yıldır hijyenik ped kullanıyorum. Ve harika. Ne koku , ne pişik, ne kaşıntı Sıfır .cok guzel uretilmis. İčerisinde aktif oksijen negatif iyon var bunun sayesinde sağlık noktasında inanilmaz.

2 Beğeni

Normal doğurmadım ama ben sezaryen oldum. Boyları neye göre yoğunluk mu yoksa genişlik gibi mi? Bir de çatım çok dardı etkiler mi beden olayında? Hahah cahil cahil sorular soruyorum ahshah

1 Beğeni

Molpedin ultra gecesini stok yaptım resmen diyebilirim memnunum ve herhangi bir pişik vesaire yapmadı

1 Beğeni

Marka nedir acaba?:thinking:

1 Beğeni

Çocuk doğurmuş ve bilmem kaç yaşın altına küçük olanı öneriyorlardı, doğum yapmış ve bilmem kaç yaş üstüne büyük olanı. Ben ikisini de kullandım, ilk zamanlar küçüğü kullanıyordum ama büyükte daha rahat ettim taşma falan olmadı. Çatıyla falan hiç alakası yok kuzu, çok geride olmuyor zaten.

Yani tak ve unut, o kadar büyük rahatlık ki. 12 saatte bir yenilemek yetiyor büyük kapta, tabi kendi yoğunluğunu bilirsin ben ilk iki gün 12 saati beklemiyordum ne olur ne olmaz diye, 10 saat falan sonra boşaltıyordum

3 Beğeni

Ay hadi hayırlısı :face_with_hand_over_mouth: bir denemem lazım. Araştırayım. Tampon çok rahattı aşırı mutluydum inşallah aradığım şey bu kaptır :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni