Hep birlikte moderatör @Nuran hanım için moral olalım mı

Merhaba güzel hamişler. Moderatörümüz @NURAN yarın hastaneye yatışı yapılacak. Ona hep birlikte destek mesajlarımızı yazalım ve dua edelim mi?

10 Beğeni

Bende tam demin onu sormuştum ne oldu acaba muhabbet grubunda yazıdım görmedi herhalde

4 Beğeni

@NURAN Güzel prensesimizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :smiling_face: Her şey gönlünüzce olsun,tüm dualarımız sizinle :pray::cherry_blossom: Güzel haberlerinizi bekliyor olacağız :blush::blush:

4 Beğeni

@NURAN arkadaşim senin adina hem sevindim hem uzuldum.bebegin zamanında gelseydi daha guzel olurdu tabiki.
ama bebegine kovuşucaksın diye de cok sevindim
inan :heart_eyes:
İnşallah sag salim alirsin kucagina bebegini.
Prensesinin ve pozitif dogum hikayenle mucize anneye geri donersin.:bouquet::bouquet::bouquet::bouquet::bouquet:

3 Beğeni

Burada dogum yapan anneleri gordukce dahada heyecanlaniyorum :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Daha yatışım yapılmadan hepiniz bana çok güzel destek oldunuz. Binlerce kez teşekkür ederim hepinize :pray:

Bugün öyle bir duygusallık sardı ki beni anlatamam… Durup durup ağlıyorum nedensiz. Eşimle telefonda konuşurken gözlerim yaşlar boşaldı birden, adam şok oldu :smiling_face_with_tear: Bebeğin kıyafetlerine bakıp ağlıyorum, pusetine dokunup ağlıyorum, kızım Rüya’nın odasına gidip dolabını açıp kıyafetlerini koklayıp ağlıyorum falan… Güçlü hissediyorum ama korkuyorum da bir yandan…

Kızım ağladığımı görünce hemen sordu neden ağladığımı. Hiç saklamadım gözyaşlarımı ve ona sarılıp ‘Mutluluktan ağlıyorum çünkü kardeşin yola çıkmış ve bize kavuşmak için sabırsızlanıyormuş’ dedim. O da mutluluktan ağlamaya başladı kendince numaradan bana destek olmak için ve kızımla birbirimize sarılıp ağlaştık biraz. Bugün çok tuhaf geçti o yüzden bende… :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

Ağlamak vücudumu da hafifletti diyebilirim… Sizin de sayenizde çok daha güçlü hissediyorum… İyi ki varsınız :heart:

11 Beğeni

Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin kolay doğumu olsun inşAllah sezeryan falanmı olacaktı acaba ben okuyamadımda şuan oyrneiyorum hastaneye yatacagini

2 Beğeni

İyiki snede varsın canim Rabbim yardimcin olsun miniyine sag salim kavusasın inşAllah Allah dardan kurtarsın :smiling_face_with_three_hearts:güçlüsün tabikide goz yaşlarlnda hep mutluluktan olsun

2 Beğeni

Sende iyiki varsın arkadaşım​:heart_eyes:
Okurken doldu gozum ama
Ruya numaradan agladi demen beni cok güldürdü duygusallik hemen gitti :joy::joy::joy::joy: @NURAN

2 Beğeni

Rabbim başta sen olmak üzere @NURAN bütün annelere kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin . Güzel yavrunu kucağına alaksın bir an önce yerinde olmak istiyorum :heart: Tecrübeli ve bilgili olduğun için bununda üstesinden gelebileceğini durumu yonetebilecegini düşünüyorum :face_with_hand_over_mouth: seninde 2. Doğum tecrubeni okumak istiyorum umarım kolay olacak göz açıp kapayıncaya kadar bebeğin kucaginda olacak ona kavuşacağın zamana odaklan :heart: güzel anne

3 Beğeni

Bende öyleyim bende biran önce yapmak istiyorum doğumu :rofl::face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhh​:two_hearts: Prens geldi, şimdi sıra Prenseste :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: İnşallah harika bir doğum olur güzel bir doğum hikayesiyle gelirsiniz ve hepimize cesaret ve güç olursunuz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@NURAN cım inşallah sağlıkla kucağına alırsın prensesi. Doğumunda inşallah çok güzel ve kolay geçer herşey gönlğnce olsun arkadaşım hepimiz güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle :kissing_heart::two_hearts:

2 Beğeni

Bebek zaten zamanında geliyor. Riskli dönemi atlattılar

2 Beğeni

@NURAN 'cım sağ salim bebeğine kavuşmayı,rahat doğum geçirmeni diliyorum.:rose::heart:

2 Beğeni

Agustos annesi ydi Nuran .ama daha temmuz

1 Beğeni

Guzel arkadasim guzel anne sen coktan hazirdin
Zaten bu isin geci erkeni olmaz bebegin sana
Daha cabuk kavusmak istemis ne guzel
Iste kilosuna da falan moralini bozma senin
Karninda alacagina disarda alacak cimcime.
Yarin cok guzel biseyin baslangici olacak biliyosun.
Onun icin son basamak sende.
Sende cok guclusun biliyorsun degilmi.
Ruya ya cok guzel bi anne oldun
Bu dunya guzeline oyle olacak cani gonulden
Inaniyoruz buna.
Dualarimiz seninle guzel arkadasim.
Cok ama cok kolay bi dogum olmasini diliyorum.
Guzel haberlerini bekliyoruz.
Sen yeterki sakin ol.cok seviyoruz seni

3 Beğeni

Su gibi kolaylıkla geçen bir doğumunuz olur inşallah 🩷 siz de iyi ki varsınız :smiling_face:

2 Beğeni

Hepinize duygularıma ortak olduğunuz için tekrardan çok teşekkür ederim :blush::smiling_face_with_three_hearts: İyi ki varsınız :heart:

Sanki hep beraber aynı heyecanı paylaşıyoruz, o kadar mutlu oluyorum ki… Moralim çok çok yerine geldi. Allah razı olsun hepinizden :heart::cherry_blossom:

9 Beğeni