Hep birlikte moderatör @Nuran hanım için moral olalım mı

Canım arkadaşım çok güçlü bir annesin sen, kaygı heyecan korku bunlar şu an farklı duygular yaşatıyor sana ama hepsi bitecek, güzel kızımızı kucağına aldığında ne kadar güzel bir his olduğunu hatırlayacaksın tekrardan. Çok güzel bir doğum hikayesiyle geleceksin buraya, buradaki bütün annelere ilham verecek öykün.
Rüya da Eylül de çok şanslılar sana sahip oldukları için ve o kadar heyecanlılar ki Eylül bu heyecanını gizleyemediği için bir an önce size kavuşmak istiyor.
Aklımız, kalbimiz, dualarımız seninle. Her şey çok güzel ilerleyecek canım benim​:heart:

1 Beğeni

İnşallah sorunsuz bir şekilde bebişi kucağınıza alırsınız Allah kavuştursun.

1 Beğeni

Nuran hanım merhaba nasıl oldunuz? Hala hastanedemisniz bebiş dünyaya geldimi

1 Beğeni

@Su-misali Hayır.Öğlen hastanede yatış yapacağını söyledi.

2 Beğeni

Anladım teşekkürler))

1 Beğeni

@Su-misali Merhaba :cherry_blossom: Yok henüz hastaneye yatmadım. Bugün öğleden sonra yatışım yapılacak. Birazdan evden çıkacağız. Doğum başladı mı başlamadı mı bilmiyoruz henüz

Siz nasılsınız ? :star_struck:

3 Beğeni

Ayy yerinzie heycanlanıyorum yaa :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:sağ salim kolaylıkla doğur kucagina al inşAllah . Rabbim yardımcın olsun canim . Güçlü bi annesin sen bunu unutma tamamı tekrarda minik insancik alıcan kucagina . Doğumun başlayıp başlamadıönı neden anlamıyosun anlamadım?

1 Beğeni

Açılmam vardı 2 cm iki gün önce ama Bebek henüz kanala girmemişti. Sancılarım da düzenli değil henüz. Açılmamın devam edip etmediğini bugün öğreneceğiz. Eğer açılmam devam etmişse doktor doğumu başlatacak. Ama açılmam 2 cm.de kalmışsa gözetim altında tutulacağım

2 Beğeni

Aaa anladım . Ben gittiyimde bir sm acılmam vardı ve artık doğum odasına aldılar biriki sat sonra 3 santim açılmışdı. Biçok kişi sizin gibi diyince şok oluyorumki giden hastayi bir cmda olsa açılış nasıl geir eve gonderirler diye, burda oyle sey yapmiyolar ama

1 Beğeni

Doktor göndermek istemedi zaten eve. Burdaki hastanelerde de eve göndermiyorlar açılma ya da sancı varsa. Bizim için ani bir durum olduğu için biz reddettik. Çünkü kızımı bırakacak yer yoktu, eşim işinden hemen izin alamayacaktı. O yüzden geri eve geldik biz. Doktor göndermek istemedi zaten canım :cherry_blossom:

1 Beğeni

Ha anladım. E peki kızını kimlere verecen canim eşinin ya kendi ailene versene

1 Beğeni

Biz ailelerimizden uzak şehirdeyiz. Annemle kayınvalidem gelemeyecekti ama dün annem aradı ve yarın uçağa binip gelecek. Kayınvalidem de haftaya gelecek. Eşim de 2 gün izinli. Bugün kızımla beraber eşim evde duracak. Yarın da annem geliyor zaten

3 Beğeni

Ne guzel âyarlanmış herşey ama son anlarda

1 Beğeni

@NURAN yaaaaaa bende okuyunca yazdıklarınızı şuan ağlıyorum :sob::sob::sob::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::hibiscus::hibiscus: inşallah bebeginize sağlıkla kavuşursunuz. Bizim daha coook yolumuz var nasip olursa. Az kaldı sizin inşallah geliyor minik prenses​:hibiscus::hibiscus::hibiscus:

3 Beğeni

@Flz Yaaa ağlamayın lütfen :smiling_face_with_tear::cherry_blossom: Bizim de çok yolumuz vardı ve bakın şimdi sona geldik sanki. Zaman gerçekten su gibi akıyor :blush: Siz de kavuşacaksınız kuzucuğunuza :heart:

2 Beğeni

İnşallah inşallah hayırlısı ile :sob::hibiscus::hibiscus: gerçekten zorlu bir süreç yaşamadan anlaşılmıyor mus​:smiling_face_with_tear: Çok duygusalim gebelikten beri burda da her yasanilani okudukca o anı yaşıyor gibi hissediyorum kendimi

1 Beğeni

Kızlar hepinize tekrardan merhaba

Bugün hastaneye gittik. Acil bölümüne girdik haftasonu diye. Durumu anlattık .Bir sürü tahlil vs yapıldı. Hepsi temiz çıktı. Bana moral olarak iyi geldiğini söylediğim doktor muayene etti tekrar (Son 1 aydır poliklinikte de bu doktor muayene ediyordu). Yine 2 cm açıklığım olduğunu söyleyip yatış verdi. Kadın doğum yatan hasta bölümüne yönlendirdiler, gittik.

Kadın doğum bölümünde ultrasonla baktılar, alttan tam 3 kere farklı 2 doktor muayene etti (Çok canım yandı alttan muayeneden dolayı ilk kez :pleading_face:). Nst’ye bağladılar sonra. Tabi bu sürece kadar hiç kimse bir açıklama yapmadı. Nst’den sonra doktor yanına çağırdı beni ve aynen şöyle söyledi : " Bebeğin herşeyi normal. 2 cm açıklığın var evet ama bu rahim açıklığı değil, ilk doğumunun normal doğum olmasından kaynaklı açıklık. Rahim kısalığın yok henüz. Suyun ve bebeğinin hareketleri çok iyi. Nst’de çıkan sancıların da doğuma hazırlık yalancı sancılar, telaş edecek bir durumun yok. Senin yatışını onaylayamıyoruz" dedi ve ben orda çıldırdım.

Ben de dedim ki : "Ama Burak bey 2 gün önce profesörle de irtibata geçti durumum hakkında ve 2 cm rahim açıklığım olduğunu söyledi ve bunun ilerleyebileceğini, eğer yatışım yapılmazsa risk teşkil ettiğini söyledi ve doğumu başlatacağını söylemişti " dedim.

Kadın da aynen şöyle söyledi: " Burak bey aramıza yeni katıldı, henüz çok yeni doktor ve bu yüzden yanlış anlaşılma olmuş, kusura bakmayın" dedi resmen.

Bende artık şarteller attı ve onların yaptığı bu basit 'yanlış anlaşılma ’ yüzünden 2 gündür ne stres yaşadığımı, o kadar eşya hazırlayıp (bavul, puset, çanta…) buraya kadar ne zorluklarla getirdiğimizi saydım sayıştırdım. Artık hangi doktora güveneceğimizi de şaşırır hâle geldiğimizi söyledim.

Haftasonu olmasaydı gerçekten başhekimliğe kadar çıkacaktım. Hadi 2 gün önce yatışı kabul etseydim ben ve doğumu başlatsalardı ne olacaktı ? Sonuçta daha 5 haftam var benim. Boş yere çocuğumun erken dünyaya gelmesinin hesabını kim verecekti ? Gerçekten yaşadığım şey tam bir trajedi. Afedersiniz kıçımıza baka baka geri döndük eve. Sinirlerim çok tepemde. Özele o kadar para döküp oraya da gittik ama iyi doktora denk gelemedik. Devlete gittik, yine aynı. Fakülteye gittik, yapılanlar ortada. Boş yere yaşadığım şu stresin vebalini nasıl ödeyecekler gerçekten bilmiyorum.

Yani anlayacağınız şu an evdeyim. Ne kadar saçma sapan bir gün geçirdiğimizi konuşuyoruz eşimle. Bugün de eşimle evlilik yıldönümümüzdü. Onun da içine etmiş bulundular. Tek tesellimiz en azından bu güzel günümüzde ayrı olmayacağız. Kendimizi böyle avutuyoruz artık. Hafta içi tekrar gelin polikliniğe dediler ama gitmeyeceğim. 37. haftam bitene kadar gitmeyi düşünmüyoruz. Herşey yolunda gidiyorken boş yere beni de karnımdaki bebeğimi de müdahalelerle strese soktular.

Hepinizden de özür diliyorum boş yere heyecanlandırmış olduğum için. Benim elimde olan bir durum olmadığını bilsem de size karşı kendimi mahcup hissettim bir an… :pleading_face:

Çok teşekkür ederim hepinizin ilgisine, dualarına… :heart:

7 Beğeni

Ask olsun arkadasim sen niye ozur diliyosun
O saglik personellerinin sucu onlar senden
Ve ailenden ozur dilemesi lazim.
Bosu bosuna sizi strese soktular
Iki ayaginizi bi pabuca soktular.
Ama sen uzulme sen ve bebek
Iyi olunda onemli degil gerisi bosver.
Her turlu yanindayiz yine bosver
Arkadasim.

2 Beğeni

İnanır mısın vicdan azabı çekiyorum bebeğim için. Ya 2 gün önce yatışı kabul edip doğumu başlatmalarına izin verseydim ? :pleading_face::pleading_face:

Canim benim senin ne sucun var sen bisey
Yapmadinki onlari yaptigi yarim yamalak hizmet
Dusununce gercekten cok kotu.
Belirli bi haftadan sonra bebegin butun herseyi olusuyo ic organlari keza onun icin hep
Diyodum ben bir gunun bile bizim icin cok
Onemli diyodum etrafimdakinler dalga
Gecerdi ama oyle.
Senin icinde bu kaygi vardi tamam bebegim 35 oldu
Cok sukur ama yinede kendini kurtarmasi idare etmesi asagi yukari 40 hafta buluyor biliyosun
Sende sendeki uzuntu suan eger kabul
Etseydim bebegim bazi seylerden eksik dogacakti.
Ama senin ne sucun var kendin istemedinki
Onlar yaniltti seni boyle soylerek.
Her serde var bi hayir diger doktor gelmis durdurmus boyle dusun.
Ama uzulme senin hic bi sucun yok arkadasim.

1 Beğeni