Hep bebeklere alıyoruz hastane için kendimize ne almalıyizz😁

Kızlar hastane cantasina kendime birseyler almam lazim sizler neler alip koydunuz

4 Beğeni

32 haftalık hamileyim sadece pijama takımı aldım kendime. Hastane çantam, gümüş kapak göğüs ucu kremi, göğüs kalkanı falan aldım ama çantam hazir.degil daha. Depend, lohusa pedi, emzirme sütyeni, emzirme atleti, onlar kaldı onlari alcam

2 Beğeni

Cidden bende kendimi sona bıraktım 36dayız hala eksiğim var. Çantaya eklediklerim ama bir çoğu hala eksik :joy:

Emzirme pompası 3 alt üst pijama takımı Gümüş göğüs ucu pamuk ve kremleri, emzirme önlügü terlik Termos Türk kahvesi Uzun kısa çorap Hamile külot Elbise çıkarken giymek için Deepend Lohusa seti Emzirme sütyeni Makyaj malzemesi ve bakım ürünü tarak vs. Terlik Yastık kılıfı

1 Beğeni

Saydiklarinz icinde tek ben varim digerleri yok :grin: birde sinirimi bozan insanlar var ne gerek var soyle boyle gibi bu yazdklarinizi kuru masraf goren o kadar cokki etrafimizda insanlardan bıktım

2 Beğeni

Dinleme onları sonra hastane de kaldığınızda hepsine ihtiyaç olacak. Kardeşimin eşi doğum yaptığında bir çoğu eksik hazırlamıştı kardeşim sürekli gece yarısı bunları bulmakla uğraştı Allah’tan evi yakindida daha fazla zorlanmadılar. O kargaşa telaş halindense hepsi elinin altında olsun sen hazırla

4 Beğeni

Hazirlayacagim tesekkurler

2 takım pijama, 1 tane gecelik, 2 tane atletli emzirme sütyeni , külot , gögüs pedi, gögüs ucu kremi , bunlari aldim simdilik

1 Beğeni

4 tane uzun kollu pijama takımı koydum, emzirme yastığı, göğüs pompası, göğüs ucu kremi, göğüs kalkanı, süt kaşığı, saç fırçası, rollon, diş fırçası-macun, belki baş ağrım olur diye migren taşı. Süt arttıcı takviye. Kaymaz taban terlik, Hamile külodu, atlet, emzirme sütyeni, büyük havlu, küçük havlu, ince yazma. Son gün kayısı hoşafı bitter çikolata sade neskafe koyucam, koyacaklarımı unutmamak için yazdım valizin üstüne yapıştırdım. Eşim içinde bir gecelik kıyafet koydum şimdilik bu kadar

1 Beğeni

Ben iki gecelik aldim. Lohusa takimini arkadasimdan aldim cekim yaparim diye. O doğumdan sonraki Halle saçım basım kendime gelemedim oglende çıkış yapmis bulunduk. Geceliklerimle geri eve gittim :rofl::rofl::rofl:

Ay maşallah bende daha tık yok yarin baslamaliyim​:grin:

1 Beğeni

Iki tane pijama takimi. Bir tane alt pijama yedek. Cunku kan vs olup degismesi gerekebiliyor. Ilk dogumda yasamistim bunu. Tesetturluysen yazma ince hirka corap vs. Kisiel bakim dis macunu havu firca istege bagli. Havlu kagit islak mendil. Hurma zemzem bebege vermek icin sunnet ( tercih meselesi) gogus pedi emzirme sutyeni . Aklima gelenler

Valla bende çevre baskısı yüzünden hazırlamış bulundum :grin::grin:

1 Beğeni

Kac haftaliksiniz

34 haftalık :pleading_face:

Hasta Bezi

Hasta Bez Örtüsü

Lohusalıkta kullanmak için Ped

Gümüş Göğüs Kapak

Göğüs Kalkanı

Göğüs Ucu Çatlak Kremi (ben Ayva çekirdeği kullanmayı planlıyorum işe yaramaz ise madagassol var ya yazamadım onu sürerim diyorum)

Göğüs Pompası

Anne Sütü Saklama Poşetleri

Emzirme Sütyeni

Emzirme Atleti

Lohusa diye geçiyor ama Pijama Takımı yada Sabahlıklı Takım hastanede giymek için önemliymiş faydası oluomuş

Hmmm başka aklıma bir şey gelmedi

1 Beğeni

Ben 1 ay önce doğum yaptım götürüpte kullanmadığım da bi ton şey oldu. En temel ihtiyaclar: 2 adet pijama takımı birinin boydan olmasını tavsiye ederim, hastanede giymek için rahat bir terlik, eve dönerken giymek için temiz yedek kıyafet, göğüs pedi, hastane pedi 4-5 tane yeterli, 2 adet hamile alt iç çamaşırı, 2 adet Emzirme sütyeni, şarj aleti, havlu, rulo peçete, su, atıştırmalık yiyecek ve içeçekler vs bunlar ihtiyaca göre sonradan da temin edilir kişisel bakım ürünleri şahsen ben götürdüm ama kullanmadım. İhtiyaç duyduğum şeyler bunlardı. Göğüs pompası bence gereksiz çünkü ilk 2 gün azıcık bile sütün gelse yeterli gelmezse de sorun değil hastane mama veriyor ilk hafta mide kapiseti 30 mL olduğu için hemen doyuyor bebişler​:innocent:

7 Beğeni

Bunların hepsi ihtiyaç evet ama hastanede bu kadar kalabalığa ihtiyacın olmuyor temel şeyler yeterli. Yinede tedbirli olmak istiyorum diyip götürmek isterseniz siz bilirsiniz ama o kadar çok eşyaya sahip çıkmak unutmadan eve dönebilmekte büyük zahmet :blush::cherry_blossom:

4 Beğeni

Bizim evle hastane arası 1 saatten fazla. Mecburen ihtimal bile verdiğim şeyleri aldım. Git gel yapılsa en 2 saat sürecek çünkü :smirk:

1 Beğeni

Ay ay benim dalgınlığıma gelmişşş :joy::joy::joy:

Hastane için olanı daha şimdi okudum. Ben eksik listesi sanmıştım :rofl::rofl::rofl::rofl:

Yok Canım ben neden bu kadar şey götüreyim XD

1 Beğeni

Ay nasıl öyle sandım bilmiyorum… Gece gece yorum yazınca kafam karışmış demek ki :rofl::joy::joy:

1 Beğeni