Hep bebeklere alıyoruz hastane için kendimize ne almalıyizz😁

İyi yapmışsın canım :innocent::cherry_blossom:

1 Beğeni

3 alt üst düğmeli pijama takımı 2 tane emzirme südyeni 4 tane külod 3 tane çorap havlu diş fırçası macunu makyaj malzemeleri 1 paket depend peçete ıslak mendil göğüs ucu kremi terlik dudak nemlendiricisi çekim ve hastaneden çıkarken giymek için lohusa takım ve tesettürlü olduğum için eşarp koydum

Ben de nolur nolmaz diye her şeyi alanlardanım çok olsun az olmasın dedim​:grinning::grinning: 2 takım pijama 1 gecelik takımı Göğüs pedi Göğüs kalkanı Göğüs ucu kremi Gümüş kapak Süt pompası Hastane çıkışı giysi( muhtemelen pijama ile çıkacağım​:joy:) 2-3 külot 2-3 emzirme sütyeni 2-3 çorap Bolca Depend/lohusa külodu Kişisel bakım ürünleri aldım (normal doğum yapacağımı ve ayaklanacağımı düşünerek :woman_facepalming:t2: fakt sezaryen olacağım ve muhtemelen hiç kullanmayacağım ürünler​:sweat_smile:)Havlu şampuan, tarak,ayna Terlik aldım kendim için :grinning:

Yeni doğum yapmış bir anne olarak kendime 2 pijama kilot almadım yanıma depend kullandım onun içine de lohusa pedi aldım eksta terlik çorap birtane hırka aldım doğumdan sonra üşüme olur diye çorap silikon göğüs ucu aldım ki çok lazım oldu bana emzirme sütyeni aldım ama hiç kullanmadim çokta gerekli bişey değilmiş göğüs pedi aldım ama ise yaramadı ilk zaman çünkü süt fiskirmiyor hemen havlu lazım oluyor bide rezene çayı mutlaka al yanına ben yanıma hastaneden çıkınca kıyafet goturmedim araçla döndük pijamamla geldim zaten şimdiki aklım olsa sagim makinesi alırdım hastaneden çıktıktan sonrası için o ilk gelen sütü sagip vermek için bide sütü çoğaltmak adına ona pişman oldum sadece bide yanınıza kaynana almayın varsa koca yeter :slight_smile: gerisi sıkıntı bi işe yaramıyorlar moral bozmaktan başka

2 Beğeni

Ben bu hafta doğum yaptım, tecrübelerimi aktarayım hemen size. Doğum şeklim sezeryendi, ertesi gün taburcu olduk. Aşa yukarı 24 saat kaldık yani. Bir tane ekrü lohusa pijama takımı almıştım: alt üst, gecelik, sabahlık (onu kullanmadım :smile:), bir çift te alt üst önden düğmeli ebebekten aldım pijama takımını, onla çok rahat ettim. Tarak, diş fırçası, diş macunu, Depend ped almıştım (çok rahat ettim onunlada), ve terlik (ayaklar baya şişiyor 2 numara büyük almıştım).