Yenidoğan alacaksınız bi tane 10lu bir tane 5li yeterli. Çıtçıtlı zıbınlara askılı kısa kollu zıbınlara ağırlık vermelisiniz. Bebek çok çabuk büyüyor hepsini yenidoğan almayın elinizde kalır. Alttan çıtçıtlı ayaklı zıbınlar daha işlevsel alt değiştirmek daha kolay bebek için de daha rahat. Youtubede yenidoğan alışverişlerinde tecrübeli annelerin videoları var bi göz atın
Teşekkür ederimmm
Teşekkür ederim 10 sene geçmiş kızımın üzerinden. Haliyle herşey kafamdan silindi gitti sanki yeniden doğum yapacakmışım gibi
Yok hayır ben kullanıyorum. Annem de üç gebeliğinde kullanmış tek bir çatlağı yok kıllanma da yok. Zeytinyağı da kullanabilirsiniz ama badem yağı kesn çözüm 3. Aydan itibaren başlanmalı
Molfix Pure soft parfümsüz aldım sleepy sızdırma yapıyor en iyi şuanda o bir sıkıntı da yaratmaz çoğunlukla parfümlü bezler yapar
Belki bebiş kilolu doğacak yeni doğan bezi olmayacak bir iki aylık bez almak gerekecek bunu da düşünmek lazım bence bez almak için çok erken
5 yaşında kardeşim olduğu için tecrübe sahibiyim birazda olsa 4.550gr doğan bebekti 1 paket yenidoğan 1 pakette 1 numara gidiyor bilginiz olsun o zaman
Doktorumuz mayıs sonu haziran ilk haftası dedi ama vajinal doğum istediğim için net tahminim yok
Az evvel cinsiyetini öğrendim bebeminn, erkek olacakmisss çok duygusalim mevlam hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin, isteyen herkesin kucağını doldursun, yıllardır bu günleri bekledim sonu güzel olsun :'(
@felcin şükürler olsun gözünüz aydın aminnn aminnn Rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın zamanıda görmeyi nasip etsin
Ay çok sevindim adınıza. İnşalalh sağ salim kucağınıza alınsınız. Biz de inşallah
Çok teşekkür ederim, bu yolda emek veren ter döken gözyaşı döken hakeden herkesin Mevlam sevincini eksiltmesinn:))
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim
Bu sene erkek senesi dediler inanmadım ama galiba inanmaya başladım kimi duysam hep erkek olacak benimkide
Benimki kız
Allah sağ Salim doğmayı nasip etsin hepimizin evladına
Amin inşallah
Benimde 8 gözüküyor ama 4 gün yanlışlık payı var bakalim
Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah bizde öğrendik cinsiyeti erkek
Allah razı olsun, siziinde hayirli olsun inşallah, sağlıkla gelip ömrü huzurlu uzun Salih evlatlar olsunlar