Haziran da doğum yapacaklar

Bize de yüzde doksan erkek dedi hafta 13 :slightly_smiling_face:

Arkdşlar cinsiyeti erkek veya kız söyleyip sonradan başka cinsiyet oldgu oluyor mu

Cinsiyet değişmez. Ya bebeğin pozisyonundan ötürü ya da kordondan ötürü yanlış anlaşılma olabilr veyahut da doktor yanılabilir bazen.

Değişmiceğini blyrm sadce erkek söyledi sonra kızmış dyolar öle olan var mı dye sordum

Benim eşimin kuzeninde oldu, kordonu bebeğin pipisi sanmış, sonraki detaylı ultrasonda kız olduğu çıktı

Açıkçası bana da geçen hafta erkek dedi ama bariz gördük bacağını açtı o sırada nasıl oldu bilmiyorum pipisini gördüm, hala içimde acaba oluyor . Haftaya yine kontrol var tekrar tekrar soracağım ) etrafta böyle şey duyunca insan emin olamıyor :slight_smile:

O doktorunuza bağlı bir durum. Mesela benimki profesör çok net söylemişti ben yanıldığını sanmıyorum. Doktorunuzdan eminseniz değişmez

Benim geliyor gibi herşey yolunda giderse :slightly_smiling_face:

Ney geliyorr gibi :smiley:

Kız yazmayı unutmuşum :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Benim de doğum 20 Haziran gibi görünüyor :slight_smile: Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah

3 Beğeni

Merhaba benim bebeğimin de bacak arası göruntusu 15 haftalık cinsiyeti tam ögrenemedık.Rica etsem bakar mısınız sizin görüntüye benziyor mu

Benim ki kız :crown: