Haziran da doğum yapacaklar

2 li tarama testi yaptırmadım. Gerek duymuyorum. Rabbimden gelen yapacak bir şeyimiz yok fakat detaylı ultrasın 20 - 24.haftalar arası yaptırılıyor. Onu nasipse yaptırmayı düşünüyorum.

Bende ikili ve üçlü test yaptırmayacağım. Detaylı ultrason bence yeterli.

2 Beğeni

Bir beden büyük al hamilelik öncesinden

Bebek in birkaç kısa kollu zıbın bez ıslak mendil stoğu yaptım birde prego carmela aldım o kadar şuanlık mayıs ayında taşınacağım için fazla birşey alamıyorum taşınırken zorlamasın​:innocent:

9 Haziran geliyoruzzz

Evet benimde ilk hamileligimde işte başıma geldi down sendomu dendi detaylı ultrasyonda ama çocuğum sağ sağlim dogdu

Aynı şey değil mi detaylı daha geniş bakılıyor tabi ama

Bakalım yarın başka doktora randevu aldım o ne diyecek benimde kafam karışık

1 Beğeni

İnşallah dilediğin gibi olsun herşey​:purple_heart:

Birşey çıkmadı çok şükür tabi ama doğruluk oranı da çok değil bu testin.

Bez stoğu gereksiz bebeğe iyi gelmeye bilir pişik yaparsa elinizde kalır

1 Beğeni

Aminnn çok teşekkür ederim sizlerinde olsun inşallah hayırlısıyla :heart:

Detaylı ultrasona girmeyi isteme sebebim bebeğimin yüzünü nasipse eğer görebilmek. Benim ilk bebrğimin kalbi 7 haftalıkken durdu. O yüzden bunu merak ediyorum :slight_smile: :smiling_face:

Olsun inşallah rabbim kucağına sağ salim almayı nasip eder :smiling_face:

Peki neler gerekli

Çatlak oluşumaması için önerisi olan var mı krem yada yağ

Badem yağı kullanın kremler çok pahallı ve hemen bitiyor gerek yok o kadar para vermeye. Badem yağı birebir. İsterseniz Hindistan cevizi yağıyla da karıştırıp kullanabilirsini. Göğüslerinize de sürün mutlaka

Temizleme pamuğu, alt açma örtüsü bezi, ağız temizleme mendili, müslin örtü, eldiven, çorap, göğüs pedi, depent lohusa pedi bunları şimdiden alabilirsiniz​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Badem yağı kıllanma falan yapar mı peki

Kızlar Haziran’da doğum yapacağız Allah izin verirse . Mevsim olarak düşünürsek hastane çıkışını kaç parçalı aldınız veya alacaksınız ? 5 li mi almalıyım 10 lu mu ? Başka takımlarda götüreceğim ama hastane çıkışını kaç parçalı almalıyım kararsız kaldım. İlk çocuğum ocakta olmuştu 10 lu almıştım.