Alan olur ise fikir olsun diye rica etsem görüntü ya da link atar mısınız hanimlar ben de ne kendime ne bebeme daha hicbirsey almadım , Allah büyük
Kaç tane almak gerek ? Yani elbise şeklinde mi , pijama şeklinde mi alalim
Benimde ilk gebeliğim ama tecrübeli çok kişi var etrafımda canım sezeryan için elbise diyorlar normal doğum İçin alt üst takım ikisininde önü düğmeli olsun ama canım ben bi ondan bi ondan alacam ikisinide koyacam ne olur ne olmaz diye
Bunlar çok güzel oluyor evet
Bende bu ikisini beğendim ama birini alacam boşu boşuna ikisini almayım
Lacivert çok güzell
Evet ya benimde gözüm onda kaldı
aynıyız canım. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Sen tarama testi yaptırdın mi
Yok ben istemedim. Gerekli görmedim. Sonuçta tanı testi değil, tanı olsa bile Allah tan gelen. Yapacak bir şeyimiz yok
Sen yaptın mı
Usttekinindaha çok beğendim, bana bir tane az gibi geliyor . İki ya da üç tane almayı düşünüyorum bende .
Evet bi tane ben kendi beğendiğimi alacam annemde alacak o yüzden yeterki diye düşünüyorum
Evet canım geçen hafta yaptırdım. Tâbi haklısın Rabbim sağlıklı şekilde kucağımiza almayı nasip etsin.
Sonuç ne oldu acaba
2li tarama testi detaylı ultrason yaptıran var mı ??? Ya ben çok kararsız kaldım, ilk hamileligimde detaylı ultrason yaptırmıştım, bana Dow sendomu olabilir, sıvı almamız gerekiyor felan demişlerdi hamileliğim burnumdan gelmişti sonrasında aldırmadım tabi özelde başka doktora gittim oda gayet sağlıklı çocuk dedi dogdugunda da sağ sağlim doğdu çok şükür ama şimdi napacam bilmiyorum
Ben ikili yaptırdım, henüz detaylı ultrasona vaktim var . Bence stres oluyorsanız hiç yaptırmayın, ben şahsen üçlü,dörtlü ve şeker yyklemesini yaptirmayacagim. Kendimi çok iyi tanıyorum en ufak olumsuz yorum hayatımınnkalitesini düşürür
İster istemez olumsuz birşey duyunca birde hamilelik duygusuyla kafama çok takıyorum. ilk hamileligim öyle oldu birden doktor yüzüme karşı söyledi yani kim olsa kafaya takar diye düşünüyorum. Bu testler taramalar %100 sonuç vermiyor sonuçta, doktorum yaptirmami istiyor,bende yine aynı şeyler yaşarsam diye endişeliyim, ama internette de arastirinca erkenden teşhis önemli diyor, yani birşey çıktığı zaman anne karnında da iğne vurulabiliyormus ,ciğer geliştirici iğnesi vs gibi bazılarına da doğumdan hemen sonra tahlillerle uğraşıp zaman kaybetmeden müdahale ediliyormuş o yüzden kafam çok karışık
Keşke dememek için o halde yaptirmaniz daha iyi , ciğer geliştirici igne erken doğumlarda vuruluyor diye biliyorum . Ikilisi üçlüsü dörtlüsü olumsuz cikipta hamileligini zehir eden bir sürü hikaye okudum sonrasında bebeler sagsalim gelmiş