Haydi hanımlar herkes en komik anılarından birini anlatsın biraz gülelim😂

Hangi şehirdesin deprem deyince merak ettim canm ben kahramanmaraş depreminde aklımı yitiriyordum az daha elazığ depreminde saniyelik sarsılmıştık çok korkmuştum bir hafta uyuyamadm korkudan eşim de deprem bu değil demişti maraş depreminde anladım bunu we 4-5 şiddetlerinde bazen halâ artçılar oluyor küçük küçük şükür ediyoruz halimize az salladı geçti diye yani Allah’ım asla yaşatmasın sizlerede inşallah ama insan herşeye alışıyor zamanla mecbur kalırsa Allah’ım mecbur etmesin asla kimseye de yaşatmasın inşallah hepinizi sewiyorum Allah için :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Çok geçmiş olsun 6 şubat depreminde bende Adanadaydım. Annem babam Adıyamanda, ablam osmaniyede, abim hataydaydı. Ailecek deprem bölgesindeydik. Birinci dereceden kaybımız olmadı çok şükür ama dayım, halam, kuzenlerim, komşularım ve arkadaşlarımı kaybettim. Onların mekanı cennet olsun kalanlara da Rabbim sabır versin. Bir daha böyle bir afet yaşanmasın inşallah :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Amin inşallah canım başınız sağolsun hepimizin başı sağolsun bizimde birinci derece kaybımız yok elhamdülillah aynı sizin gibi akraba arkadaş gerçi onlarda bacımızdı edemizdi birinci derece gibiydi ama napalım kader wade dolduktan sonra boş, bugünümüze şükür yinede sağlıklıyız ewlatlarımız yanımızda hergün şükrediyorum :smiling_face:

2 Beğeni