Haydi hanımlar herkes en komik anılarından birini anlatsın biraz gülelim😂

Biraz guldum hakkinizi helal edin ama kiyamam ki ben size o korkuyu ben de hissettim yazinizdan ayy :face_holding_back_tears::see_no_evil:

1 Beğeni

Estağfurullah olur mu ben yorumlari okuyayim cok fena bir ani da bende var :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Ben 2015 2016 siralari Guney koreye ilk defa gelmistim seulde meyongdong diye bir unlu semt var siz dusunun ki istanbul istiklal gibi unlu bir yer neyse hevesle geziyorum ilk defa yurt disina cikmisim her yer isil isil sanki dizilerdeki gibi geziyorum neyse bir telefon kabi vs satan bi yer gordum icine girip gezmek istedim kapidan içeri gireyim dedim güm diye bir ses ama ortalik inledi hem sokaktakiler hem dukkanin icindekiler bana bakiyor kimisi guluyor megerse kapilar otomatik degil şeffaf cam kapilarin uzerinde “tiklayiniz/basiniz” diye dugmeler varmis ben nerden bileyim otomatik acilacak diye bodoslama daldim :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: o ani unutamiyorum cok utanmistim ama sonra kendime kahkahalarla gulmustum hala da cogu kisiye de anlatirim bu safligimi :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

7 Beğeni

Bi iş yerinde çalışıyorum danışman olarak yemekçi ablamızda o gün rahatsız yemeği yapamadan hastaneye gitmek zorunda kaldı fabrikada da 30 kişi flnız neyse müdür yardımcısında benden rica etti işde kadınsın sende yaparsın hazırlamış sen yap yetiştirirsin dedi bende biraz oldu ama giriştim yapmaya menüde pilav var ve musakka ve kocaman tencerelerde yapılıyor yemekler,musakka öğle böyle birseye benzedi ama pilav tam bir rezalet olmuştu bir koca paket pilavı rezil ettim lapa tuhaf bir şey olmuştu çöpe hemen döktüm imha ettim yanına makarna çıkardım haşladım​:joy::joy::joy:tabi herkes ne alaka desede yemişlerdi akşam çöpü götüren amca pilavı görmesin diye ne çöpler sıkıştırdım altına üstüne ne telaşım vardı bir görseniz​:joy::joy:adam çöpü kaldırıyor bu ne böyle böyle çöp mü olur neyse ki sorunsuz o çöpe gitti bir şekilde

3 Beğeni

Bir tane de ben anlatayım. Eşim nöbetten sabah geldi yattı bende işe gideceğim hazırlandım eşim uyuyor ben gidiyorum deyip öpecektim ayağımın altındaki kaymaz taban denilen halı kaydı eşimin üzerine düştüm. Artık ne zaman o bana yaklaşsa ben ona yaklaşsam üzerine düşeceğin sanıyorum :smile: Adam asker nöbette olduğunu sanıp o refleksle bana bir vursa yere yapışırdım :smile:

7 Beğeni

Çok normal ya öyle oşmması, ama çok güldüm :joy:

1 Beğeni

Ay size bir şey oldu mu o an?

2 Beğeni

Cok sukur olmadi Allahtan cam felan patlamadi :sweat_smile::rofl::rofl::rofl::rofl: ama sanirim boyle seyler yasanmis ki ben travmadan dolayi hep dugme arasamda kapilarda dugme olmasina ragmen artik otomatik aciliyorlar :sweat_smile::rofl::rofl: teknoloji devi ulke dedik dugmeye basmak nedir awww :sweat_smile::rofl::see_no_evil:

1 Beğeni

Ay hepsinede çok güldüm :face_with_hand_over_mouth::grin: bir tane daha anlatayım bende, mesleğim güzellik we saç tasarım bu bölüme ilk başladığım da uygulamalı eğitim alıyoruz tabi bi süsler püsler hawalar sormayın bi gün giyindim bir güzel eğitim bitti arkadaşların yanına gideceğim yemek yiyeceğiz saçımı makyajımı yaptım çarşıda birazda geride indim ki yürüyeyim kafaya bak gençlik işte hawa atıcam güya çarşıda bi meydan war en kalabalık bir alan tam ordan yürüyorum hawalanmaktan burnumun ucunu görmüyorum tabi ben tam kalabalıktan yürürken kafayı bi koydum telefon kulübesine kafa küt gitti karizma yerlerde neyse acıdı bayağ istifimi bozmadım ama nasıl utandım gözümde de gözlük wardı yürümeye dewam ediyordum derken tam, gözlüğün bir camı düştü yere ayyy rezil bir durum aralarında gülenleri gördüm o ortamdan kaçarken en son :rofl::rofl::rofl:

8 Beğeni

Ay ben arkadaslarimla konusacagim diye direge carpmistim simdi bu aninizi anlatinca aklima :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: gençken insanin akli 1 karis havada oluyor gercekten :see_no_evil:

Büyük rezillik yaa :grin::grin:

1 Beğeni

Offff sorma :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Burada herkes bindiği yerden iniyo :rofl::rofl:

3 Beğeni

Güzelmiş tam benlik :sweat_smile:

1 Beğeni

Boyum 1.47 otobuste oturunca ayaklarim yere degmedigi icin otobus donerken yan devrilip otobus boyunca yuvarlanmistim​:rofl:

7 Beğeni

Tek tek okudum çok güldüm ya :sweat_smile: bende anlatayım o zaman,

2014 yılında eşim gece vardiyasında çalışıyordu. Sakarya’da oturuyorduk o zaman kimseyi tanımam etmem,eşimin işleri nedeniyle bir kaç sene kalmamız gerekiyordu. Yeni taşınmışız tabi neyse 7 aylık hamileyim gece saat 2 ye yaklaşıyor, yatağıma geçip uykuya tam dalacakken Allah’ım bir ses geldi içerden bu sesi nasıl tanımlayım bilemedim. O an hemen yorganın altına girdim eşime mesaj atıyorum eve hırsız girdi çabuk gel çok korkuyorum diye tabi bu mesajları ardı ardına 20 den fazla atmışım o korku panikle,eşimde korkmuş eve nasıl geldiğini anlamadı garibim tek başınada gelmemiş arkadaşıyla gelmiş ben hırsız var dyince neyse eşim içeri girdiği gibi odaları twk tek geziyor birde ne görsün saat yere düşmüş o an güleyim mi ağlayayım mı bilemedim tabi sonra çok gülmüştüm :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::sweat_smile::sweat_smile: İnanılmaz korkunç bir sesti kim olsa yerimde hırsız oldupunu zannederdi. Dün gibi aklımda :sweat_smile:

2 Beğeni

Keşke önce bi odaları gezseydin :rofl::rofl:

3 Beğeni

Nasıl gezsin ya ben de olsam gezemem. Normalde öyle korkak birisini değilim ama insan korkar ki :joy:

4 Beğeni

Ben de akşam olunca korkarım karanlıktan falan ama yinede elime alırdım bi sopa falan gezerdim ne çıkarsa bahtıma artık :rofl::rofl::rofl::rofl:

3 Beğeni

İnanırmısın o an aklıma sadece eşime nasıl şekilde ulaşırım diye düşündüm,ufak tefek birşeyim ve asla o cesareti bulamam kendimde ufak tefek deprem sarsıntılarında bile oldupum yerde kalakalıyorum. Beni tanıyanlar Allah’tan eşine ulaşabilmişsin derler hep o kadar yani artık sen düşün

1 Beğeni