Haydi hanımlar herkes en komik anılarından birini anlatsın biraz gülelim😂

İlk kızıma doğum yaptım 1-1.5 yıllık falan ewliyim işte öğlen yalnız yer sofrasına oturmuş kahwaltı yapıyorum tek başıma açmışım tv den de korku filmi izliyorum tam korku sahnesi geldi o esnada da arkamdan perde rüzgardan hawalanmış sırtıma değdi ama ben başka bişey sanıp bi korktum ağladım korkudan da altıma işedim sonrada durumu anlayınca oturup altıma işedim diye kendi kendime gülmüştüm hiç unutmuyorum o anımı :face_with_hand_over_mouth::joy::rofl:

9 Beğeni

Allahımm gülmeyeyimm :grinning::grinning::grinning:

3 Beğeni

Akşam eşime anlattım gece de yatakta üzerime işemezsin demi hanım demişti :smile::smile:

5 Beğeni

Ben evlenmeden önce annemin evinde yani kendi eski evimdeyken banyoya girdim iki dakika falan banyonun içinde ışık düğmesi aradım​:rofl: diyorum ki eskiden sanki yakmıyor muyduk bu ışığı vardı nereye gitti bu düğme? Sökülse yeri belli olur falan bayağı aradım ama sonra aklıma geldi düğmenin dışarda olduğu :rofl::rofl::rofl: gittim yaktım artık. Çok gülmüştüm kendi halime

6 Beğeni

Yıllarca kullandığın düğmeyi bulamamak ahaha :rofl:

1 Beğeni

25 yıl hem de​:rofl: o an beynim durmuş sanırım. Hayır canım sıkkın falan da değildi gayet sıradan bir gündü :rofl:

2 Beğeni

Bir kere de çakmak vardı elimde yanmıyordu deniyorum yanmıyor. Önceden ara ara yanıyordu sonra hiç yanmadı en az on kere çaktım çakmağı yanmadı o ara da bana lazımdı sanırım. Neyse dedim ki acaba gazı mı bitti içi gözükmeyen bir çakmaktı. Aynı anda çakmağı çakayım ve koklayayım dedim gazı bittiyse gaz basayım bozuksa atayım. Burnuma iyice yaklaştırdım (hangi akla mantığa sığınarak bunu yaptıysam) çakmağı bir çaktım o kadar yanmayan çakmak bir yandı burnumun içi yandı canım çok acımıştı :joy: hayır elim yansa suya tutarım burna müdahale de edilmiyor :joy: anlattığım anılarla bu kız ne salakmış diyecekainiz muhtemelen :joy:

8 Beğeni

Estağfurullah ama çok güldüm bu olaya :smile::smile:

1 Beğeni

Vallahi gülün diye anlatıyorum zaten. Ben kendim de gülüyorum böyle şeyler başıma gelince :joy:

2 Beğeni

Üniversitedeyken kızları gaza getirip herhangi bir düğün salonuna gitmiştik. Gruplara ayrılıp bir kısmımız erkek tarafı, bir kısmımız kız tarafı olduğumuzu söylemiştik. Bir de ben gaza gelip üniversitenin folklor ekibinden olduğumuzu söylemiştim ki halbuki öyle bir şey yok

Çalgıcılardan biri de üniversiteden folklor ekibi gelmiş diyip bizi anons ettirmez mi ve halay başına beni koymazlar mı ? :rofl::rofl::rofl:

Kafamdan dans uydurup davulcunun yanına gidip cücük gibi sekerek iki oynamıştım, hemen sıvışmıştım aradan kaçıp

Arkadaşlarım da videoya çekmişler beni, gülmekten kırılmıştık :rofl::rofl::rofl:

10 Beğeni

Ben bile ürperdim :rofl:

1 Beğeni

Bekarken bir erkek arkadaşım vardı çocuk sürekli arabasından söz ederdi şiöyle güzel böyle iyi beni okuldan almaya gelmişti arabaya doğru yürüdük önümüzde iki tane araba vardı öndeki çok güzel bişeydi arkadaki de eh işte çocuk güzel olana doğru gidince ben gittim güzel olanın kapısını açmaya adamda gidiyor arkadaki arabaya allahtan arkadaydım da görmedi sonra tabi moralim bozulduydu evde kendı kendıme gulduydum Allahtan rezil olmadım :rofl:

6 Beğeni

:smiley::star_struck: samimi davranışlarıniz sizi daha da tatlı yapıyor :smiley::face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Çok komik bir anımız var ama türkçede anlatınca anlamazsınız diye anlatamadın ya :confused:.

3 Beğeni

Sen anlat anladığımız kadar canm özellikle benim bugün gülmeye ihtiyacım war çünkü :smiling_face:

2 Beğeni

Onu hic anlamayacaksıniz diye başkasını anlatayım o zaman​:sweat_smile:

İlk kez otobuse binmiştim, normalde hep taksi veya arabayla giderdim.

Eşim beni bindirdi ilk kez . E bende bindim otobüsde eşim yürüyor otarafa gidelim diyor bende yürüyemiyorum diye korkuyorum tabi :sweat_smile: Düşücem diye ödüm kopuyordu. E bişekilde yürüyüp oturdum , otobüs durdu ineceğız. Eşim sag tarafa geçti,bende bana yol verdi zann etdim sola doğru gidiyrodum eşim beni çağırıyor ki buraya gel.:sweat_smile: Otobüse ilk kez bindiğim için tecrübem yoktu eşimde bilmiyormuş binmediğimi. Girişle çıkışın ayrı olduğunu o gün ögrendim :sweat_smile: Bindiğim yerden inmeye çalışmıştım düşün​:sweat_smile::sweat_smile: Çok gülmüştüm.:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

5 Beğeni

Azərbaycan dilində deyim onda başa düşəcəksən :sweat_smile::sweat_smile:

Şirin qoğal vare onun adı şor çörəyidə gedir axı:sweat_smile::sweat_smile:

Men ona həmişə şor çörəyi deyirəm .

Bidəfə təzə evlənən ərəfədə anam şorçörəyi bisirib gondərmisdi.

Məndə yoldaşıma dedim mənə şor çörəy getirde.

Yoldaşım bide gordum bir elinde şor bir elinde çörək gəlir :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Deyirəm bu nedi deyir bəs demədin şor çörəy getir ?:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Bu şor çörəy sözün ocur başa düşüb cunki yoldaşım onun adına sirin qogal deyirmis :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

5 Beğeni

Azərbaycanlı cəliləbadda dogulmuşam​:sweat_smile: dədə babadan qalma şor çorəyi

2 Beğeni

Happy Big Brother GIF by MOODMAN

2 Beğeni