Kızlar selam. Burayı epeyce ihmal ettim evet ama olan vaktimde buraya girip de sohbete karışmaya zaman kalmıyor kusuruma bakmayın Bu akşam başıma gelen, sonrasında annemle konuşurken daha da farkına vardığım bir sey söyleyeceğim size bebeklerinizle ilgili. Ne olursa olsun siz annesi olarak tek sığınak ve çaresisiniz miniğin. Ağlayacak bazen hatta öyle bir tutturacak ki heralde bişeyi var bu çocuğun diyeceksiniz, hayır… Daha doğrusu evet birşeyi var. Çok hızla büyüyor ve bu yoğun duygu değişimiyle birlikte, öğrendikleri küçücük bünyesine çok çok fazla geliyor… Tek iletişim yolu ağlamak. Daha şiddetli ağlamak, şuan sana rağmen bununla başa çıkamıyorum anne demekten başka birşey değil. Geçecek, kendinize sürekli olarak hatırlatın bunu. Beceriksiz ve yetersiz değilsiniz asla. Öyle düşünmenize veya düşündürülmenize müsade etmeyin sakın… Yarın tam 3 aylık olacak benim sıpam bu arada. Oradan konuşuyorum Dişleri kaşınmaya başladı, ortalık salya kıyamet
Allah esirgesin maşallah çok tatlıymış bebişiniz
Teşekkür ederim Allah sizi de sağlıkla kavuştursun inşallah
Oy yerim onu maşallah rabbim nazarlardan saklasın
Ayy tatlılığaa bak sennSeni yaradana kurban.MaşAllah.Allah korusun her zaman.🩷
Maşallahhh vay be zaman ne hızlı geçiyor
Maşallah yazı için teşekkürler çok güzel ifade etmişsiniz
Maşallah Efe’ye 3. Ay çok güzel bir aya benziyor
Masallah kuzumuza masallah Allah korusun
- Ay bizde salyalar, bir anda başlayan ağlamaklar, etrafı da farketmeye başladığından emmeye odaklanamamaklar, şayet odaklanır da düzgün emebilirse bu defa da annenin bir yere kaçacağını düşündüğünden olacak, bolca tutmaklarla geçiyor
Ah İlknur hem de o kadar hızlı ki Çok acele ediyorlar büyümek için
Saol ya esma çok moral oldun
Yaaaa ama Efe cook tatliii bebis gördükçe ben daha da sabirsizlaniyorum ve aglamaya basliyorum zaman gecmiyor diye bi an önce saglicakla kavusmak istiyorum bende Rabbim esirgesin sizi nazarlardan bin kere masallah
Ne demek güzelim
Geçer geçeeerr hiç meral etme Sonra öyle bir akmaya başlayacak ki zaman şaşıracaksın Teşekkür ederiz
Bilmez miyim kizim ne ara 10 yasinda oldu anlamadim ne cabuk büyüdü daha düm minnacikti sanki aslinda gecmiyor gibi gelsede su misali zaman akip gidiyo
@ezgi-y Bence kardeşi ile bu kadar yaş farkı çok güzelBen bayılıyorum uzun bir ara verilmesine çocuklar arasında.Tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama hoşuma gidiyor.
Benim de çok hoşuma gidiyor. Adapte süreci daha kolay oluyordur
Dogumdan sonra yardimciya ihtiyacim olmayacak gibi duruyor simdiden oyuncak bebegi üzerinde bez değiştirme kiyafet giydirme alistirmalari yapiyo benden cok o bakacak sanirim