Hatırlatma

Aynen kiskanma degilde daha cok sahiplenme olur diye düşünüyorum bende dogduktan sonra görecez bakalim :smiling_face:

3 Beğeni

@Cansu Bende uzun bir süre vereceğim.Zor geçiriyorum diye.:pray:t4::smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

@ezgi-y Vallahi Rüya’da ne umdum ne buldum :rofl::joy: Kaç yaşında olursa olsun çocukların sağı solu belli olmuyor. İlk 3 gün Rüya mahvetti beni, sonradan toparladık şükür :joy::rofl:

3 Beğeni

Senin durumun zor ama abla olsa da o da bebek daha :heart_eyes: ama sen masallah iyi yönetmissin krizi toparlamissin hemen :smiling_face::smiling_face: @NURAN

2 Beğeni

Vallahi toparlarken gizli gizli az ağlamadım, ağlamak iyi geldi hep :rofl::joy: Krizi toplayım derken kendim dağılsam da sonu güzel oldu :rofl::joy:

2 Beğeni

Sonuç güzel olunca çektikleri gözüne gelmiyor insanin biraz büyüsünler off anne yaa demeler baslayacak kiyafet kavgalari falan küçükken yönetmek daha kolay bence :smiling_face::smiling_face: @NURAN

1 Beğeni

@ezgi-y Ohooo, ben Rüya için küçük ergen diyorum. Şimdiden başladı bizimki bu cümlelere :rofl::joy: Bir şey istiyorum kendinden, ‘Off anne yaa, oyun keyfimi bozdun’ ‘Off bıktım sizin bir şey istemenizden’ lafları evde esiyor :rofl::joy: Bazen gülerek kendisine ‘Nankör’ diyorum, ‘O ne demek’ diye sorunca da kalıyorum öyle. 'Boşver sen kızım ’ diyip gülüyorum :rofl::joy:

2 Beğeni

Yaa yerim onun triplerini :heart_eyes::heart_eyes: benim kizda gecen gün tutturdu ben artik ergenim diye hayir daha çocuksun diyorum “Ben yreni nesilim erken girdim ergenliğe kaprislerimi cekeceksiniz” diyo “Nerden buluyorsun bu laflari” diyorum “cümle kuracak yeni şeyler öğrenecek zekaya sahibim” diyor :joy::joy::see_no_evil::see_no_evil: düşünüyorum şimdi böyleyse gerçekten ergenlige girdiginde napacaksam :grin::grin: ha bide beni hic anlamiyosunuz deyip odasina kapanmalar var :woman_facepalming::woman_facepalming: @NURAN

1 Beğeni

@ezgi-y Odaya kapanma, yalnız kalmak isteme bizde de hat safhada canım zaten :rofl::joy: Yeni nesil çok fena :rofl::joy:

1 Beğeni

Hep folik asitten bunlar biz mi anneyiz onlar mi belli degil :joy::joy: @NURAN

1 Beğeni

Bence de, suç kesinlikle folik asitte :joy::rofl: Fazlama yükleme yapmışız :joy: @ezgi-y

1 Beğeni

Ayarlariyla fazla oynadik cocuklarin vitamin vere vere :joy::joy: @NURAN

1 Beğeni

Masallah teki zamanimiz cocuklarimiza gitsin basimiz karissin onlarla Allahim korusun olanlarida yolda olup gelenleride :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben hamile kaldıktan sonra içmeye başladım folik asiti ama görümcem düşünürken başlamış içmeye kızı aşırı bilmiş çok fena :sweat_smile: diyorum folik asit çok kaçmış bunda :joy:

2 Beğeni

Ben ikisinde de önceden başladim oglumda kizim gibi olursa vayy halimeee :joy::joy: @Hasen

1 Beğeni

Allah yardim etsin :joy:

3 Beğeni