Hastaneye yatırıldım dua edin

Şiddetli kasılma şikayeti ile acile gittim. Yatış verdi doktor. 2 cm açılma var dedi İğne serum ne gerekiyorsa yaptılar Yarın akşama kadar beklicez rahatlarsam taburcu olucam inşallah En az 2 hafta daha beklemesi lazım 34. Haftadaym

4 Beğeni

Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi olursun Rabbim sanada bebeğinede güç kuvvet sağlık versin inşallah :palms_up_together:

Allah razı olsun ne zaman taburcu olacağım belli değil Hâlâ daha rahatlamadim Kasilmayla beraber sancı da var hafif

Rabb’im zamanında kucağına almayı nasip etsin​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together: amin​:pray::pray::pray: hayırlısı neyse o olsun Rabbim şifa versin inşallah cnm :pray::pray::heart:geçmiş olsun

@anon55971403 Rabbim hayırlı vakitte sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dualarımız sizinle :palms_up_together:t2::two_hearts:

Allah yardımcınız olsun canim, allahin izniyle insallah bebegini kucağına alacaksin

Tşk ederim dualarınız için inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz

Dün bende de sancı çıktı nstde. 100ü falan buluyordu ama yatırmicam kilosu gelişimi iyi dedi. Evde dinleniyorum şimdi. Allah’ın izni ile bir şey olmaz inşallah sen de hastaneden çıksan bile bol bol uzan dinlen

Allah yardımcın olsun canım ınsallsh bebegın vaktinde gelir sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Korkma canım bebek için ciğerleri gelişsin diye iğne yapmışlardır birde sanciyi kessin diye ilaç verirler benim çok oldu öyle ama 36 ya kadar ilerletirler merak etme sen stres yapma yaparsan zaten sancın artar Allah’a bırak tek sağlıklı olsunda erkende gelse dua et

Tşk ederim sağolun Ağrım azaldı rahatladım biraz. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Karnım hâlâ çok sert.kasilma çok sert devam ediyo. Ama yapcak bişey yok dedi İstersen doğuma kadar yat dedi hastanede İstersen evine git dedi Ben de çıkmış istedim eve geldim evde 2 çocuğum var gideyim dedim

İnşallah biraz daha durur 34. Haftadaym ama 36+1 gösteriyo dedi doktor Haziran 24 de doğum gösteriyo uygulamada Ama Mayıs sonuna kadar bile dursa iyi olur Haziranı gözden çıkardım

Çok geçmiş olsun inş bişey olmaz rabbim bagişlasin

Allah yardımcın olsun :palms_up_together:t3:

Allah razı olsun sağolun dualarınız için

Rabbim yardımcın olsun canım . Umarım bebiş vaktinde gelir :heart: gönlünü ferah tut olmasada çok erken bir hafta değil

Evet ölüm riski yok çok şükür ama ciğer gelişimi eksik Beyin hücreleri tam değil dedi Dr. Kuvezde kalır diyo Ben de bebeğimle beraber evime gelmek istiyorum Ablası 4 yaşında ve çok çok heyecanlı, bi görseniz Anne ne kadar kaldı lütfen getirin artık hastaneden diyo Benden daha heyecanlı yani​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Maşallah :heart: Gönlünüzce olsun

Amin hepimizin inşallah​:palms_up_together::smiling_face:

Hiç durmuyor Bi 10 dk uyuyo galiba içerde Sonra yine başlıyor canımı çok acıtıyor Ve doktor dedi inadına dışarı çıkmak istiyor Rahim ağzına doğru kafasını ittiriyo O hareket ettikçe strese giriyorum Sadece arada durunca rahatlıyorum En az 10 dk duruyo 3 saat hareket ediyor Bu kızlar çok fena​:smiling_face:

1 Beğeni