Aynen uzanıyorum sürekli Annem geldi pazara kadar tek durucak Ondan sonra gidecek Burda diye rahatım Kızımla ilgileniyor Yemek bulaşık çamaşır onları hallediyo O gidince napicam bilmiyorum
Bende 29+6 dayim. Benim de maalesef kasilmam oldu evde sadece yatis verdi. Bana da dua eder misiniz
Benim sürekli uzanmam lazım Ayağa kalktığımda bebeği bacaklarımın arasında hissediyorum resmen O derece aşağıda ve çok ittiriyo kendini Oturmak bile korkutuyo
Yakinimda ama 1_2 gün kalabiliyo yanımda Doğum kadar kalamaz, kayınbiraderim var epilepsi hastası üstelik psikolojik rahatsız.annesinin hiç bi yere gitmesini istemiyor.bizim ev de dahil Kayınvalidem yaşayan bir ölü resmen Annem de tek olsa doğuma kadar kalırdı ama benim de zihinsel engelli ablam var .annem de ona bakıyor.uzun süre bi yerde kalamiyo Başka da kardeşim yada bana bakabilecek kimse yok
Kızım 3 buçuk oğlum 6 buçuk
Eşim de özel şirkette çalışıyor. Gücü yettiğince yardım ediyo çok şükür Gece sancım tutsa çocuklarla beraber gideriz diyo Ben çocuklarla arabada dururum diyo Sen de doğuma geçersin diyo Yapcak bişey yok Allah yardımcımiz olsun hepimizin
Ah canim benim icimi dagladin keske komsu falan olsaydik vallahi cocuklarada bakardim sanada inan okadar icden soyluyorum bunu rabbim korkduguna ugratmasin insallah vakdi geldiginde dogar yavrucak bol sabir kolaylik diliyorum sana
Canim benim hepimize kolaylik versin rabbim insallah bi kiz kardesim yok benimde cok ihtiyacim oldugu zamanlar oldu ve boyle seyleride gorunce icim gidiyo inan elimden gelenin fazlasini yapmak istiyorum. Basina gelince insan daha iyi anliyo
Çok tşk ederim hepinizden Allah razı olsun bu düşünceleriniz bile güç verdi mutlu etti
Allah’ım gönlünüze göre versin inşallah
Cennetinde bizleri birbirimize komşu dost eylesin
Çok sağolun