Selam kızlar hastane çıkış setini 10lu almak gerekli mi 5li olanlardan 2 3 tane alsam yeterli olur mu sizce
10lu alanlar genelde pişman canım. Beşli al eksiklerini de ekstra kendin ayarla bence. Beşli, bi kaç tane almak daha mantıklı
Teşekkürler
Ben 1 tane onlu 1 tane de 5 li alip .birakacagim
Bende öyle yapacaktım ama 10lu alıp pişman olanlar varmış kararsız kaldım
Canim 3. Gebeliğim hep 10 lu aldim
Ben pisman olacagini sanmiyorum 1 tane al yaninda bulunsun hatta direk onlari gidirirsin . ne olur az kullanirsin o yuzden ucuz almani tercih ederim. 3 kere giyerse ne mutlu sana
Ben 1 tane beyaz 10 lu set aldım her şeyi var içinde 2 tanede 5 li aldım yeterli olacağını düşünüyorum.
Ben normal beşli takımlardan iki tane koydum hastane için bir de battaniye yaterli oldu.
1 tane 10lu 1 tanede 5li aldım mağazada u.s polo eski sezon kalmış , 10lu takımı 800e aldım
Teşekkür ederim
İnşallah teşekkür ederim
10 lu almadınız mı
Nereden aldığınızı öğrenebilir miyim
İyi almışsınız şu an çok pahalı teşekkürler
Hayır. İçine Bı tane çıtçıtlı zıbın ve beşli takım yeterli oldu.
Ben 13 parça aldım yaptırdım yani ama bi takımını fotoğraf çekiminde kullanıcam o yuzden 13 parça aldım fotp çekiminiz yoksa 5 li yeter bide yedek normal takımlar
Ben bi tane 10 lu 5 tane 5li takım aldım 10 adette tulum aldım ekim bebeği çünkü bide çıtçıtlı zıbınlar var başlangıç için yeter diye düşünüyorum
Kızlar yenidoğan için kaç adet almak gerekiyor zıbın alt üst vs 1 tane 10 lu almak istiyorum 1 tane 5li aldım 4 tane de alt üst 3 tane çıtçıtlı aldım bunlar 1 bebek icin aldıklarım ikiz benimkiler hepsini ×2 şekilde aldım daha almam gerekiyor mu ilk gebeligim kimi çok alma giymiyor diyor kimi sürekli kusuyor alttan cikiyor bol al diyor kafam karıştı