Hastane çıkış seti

Selam kızlar hastane çıkış setini 10lu almak gerekli mi 5li olanlardan 2 3 tane alsam yeterli olur mu sizce

1 Beğeni

10lu alanlar genelde pişman canım. Beşli al eksiklerini de ekstra kendin ayarla bence. Beşli, bi kaç tane almak daha mantıklı

2 Beğeni

Teşekkürler :sparkling_heart:

3 Beğeni

Ben 1 tane onlu 1 tane de 5 li alip .birakacagim

2 Beğeni

Bende öyle yapacaktım ama 10lu alıp pişman olanlar varmış kararsız kaldım

2 Beğeni

Canim 3. Gebeliğim hep 10 lu aldim

2 Beğeni

Ben pisman olacagini sanmiyorum 1 tane al yaninda bulunsun hatta direk onlari gidirirsin . :blush:ne olur az kullanirsin o yuzden ucuz almani tercih ederim. 3 kere giyerse ne mutlu sana​:hear_no_evil::blush:

1 Beğeni

Ben 1 tane beyaz 10 lu set aldım her şeyi var içinde 2 tanede 5 li aldım yeterli olacağını düşünüyorum.

2 Beğeni

Ben normal beşli takımlardan iki tane koydum hastane için bir de battaniye yaterli oldu.

1 Beğeni

1 tane 10lu 1 tanede 5li aldım mağazada u.s polo eski sezon kalmış , 10lu takımı 800e aldım

1 Beğeni

Teşekkür ederim :innocent:

İnşallah teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

10 lu almadınız mı

Nereden aldığınızı öğrenebilir miyim

İyi almışsınız şu an çok pahalı teşekkürler :sparkling_heart:

Hayır. İçine Bı tane çıtçıtlı zıbın ve beşli takım yeterli oldu.

1 Beğeni

Ben 13 parça aldım yaptırdım yani ama bi takımını fotoğraf çekiminde kullanıcam o yuzden 13 parça aldım fotp çekiminiz yoksa 5 li yeter bide yedek normal takımlar

1 Beğeni

Ben bi tane 10 lu 5 tane 5li takım aldım 10 adette tulum aldım ekim bebeği çünkü bide çıtçıtlı zıbınlar var başlangıç için yeter diye düşünüyorum

1 Beğeni

Kızlar yenidoğan için kaç adet almak gerekiyor zıbın alt üst vs 1 tane 10 lu almak istiyorum 1 tane 5li aldım 4 tane de alt üst 3 tane çıtçıtlı aldım bunlar 1 bebek icin aldıklarım ikiz benimkiler hepsini ×2 şekilde aldım daha almam gerekiyor mu ilk gebeligim kimi çok alma giymiyor diyor kimi sürekli kusuyor alttan cikiyor bol al diyor kafam karıştı

1 Beğeni