Ben 2 onlu , 2 beşli aldım .
Teşekkürler ![]()
Sağolunnn![]()
Doğum yapmış biri olrak diyorum 1 tane 10 lu al hemşire ye vermek için 5 liden 3 4 tane al hastenede kalman gerekebilir yedek çok koy
Ben az aldım hemen büyüyor diye şimdi sürekli çamaşır yıkamak zorunda kalıyorum eşime dedim almaya gitti bu gün yetmiyor sürekli kusuyor
Evet öyle yapacağım galiba sağolun
Pazarda 10lu 400-500 civari 5li de 150-200 civari bana kumasi iyi olsun% 100 pamuk olmasi yetiyor bunlarda isi gorur. Siz gercekten cok pahali almisiniz.
Biraz abartmışsınız sanırsam çok pahalı değil pazarda bile 500 gibi bir fiyati olan hastane çıkışının markalı olup şuanki sezon fiyatları 2 bin civari olan urunu ben 800 aldım sırf eski sezon diye fiyat bile güncellememişler ve tekti ztn denk geldi ve herhangi bir bebek mağazasınds bile 1000 tlden aşağıya yok pazardakine göre biraz pahalı ama abartılcak bir fiyat degil bence
Bilmiyorum ama bana pahali geldi . Ama bir yerde haklısın marka aliyorsan hersey ucuk bir fiyat oluyor . Bebek arabasi vs . Marka alinabilir ama kiyafete hic gerek yok.10lu seti bebekler en fazla 5 kere giyer belki bu kadar bile fazla giymeyecekler . Bebekler cok hizli buyudukleri icin bir elbiseyi uzun sure kullanmayacaklar . O yuzden kaliteli olsun uzun omurlu olsun dusuncesine girmedim aksine bebegimin vucuduna zarar vermeyen uygun fiyatli elbise almak daha mantikli . Ama maddiyatiniz iyise sizin icin ucuz pahali fark etmez . Herkes bebegini en guzel sekilde yaşatmak ister . Simdiden Allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip eder.![]()
Ben 3 tane 5 li aldım iyi ki de 10 lu almamışım tulum yeni doğan takımda al canım büyük rahatlık ![]()
5 li içine hastane için battaniye falan mı koydunuz hemşireye vermek için
Canım zıbın , alt üst takım eldiven şapka e battaniye. Bunlar yeterli oluyor. Birde yedek alsan tamamdır. Fazla bişe alma. Minik kıyafetleri çok giyemiyorlar.
Evet oda mantıklı geldi aslında çok teşekkürler
Bide bebişe çok fazla uzun tulum alma canım. Çnkü boyları hemen uzuyo bacaklarını tam açamıyo aldığım tulumları çok giyemedi buda bilginde olsun
Yaa hiç düşünemedim bunu alt üst almak daha mı mantıklı o zaman
Eevet kuzum belki tulumada özenip almak istersin ama fazla alma derim
Tamam sağolun![]()
Bende 2 doğum yaptım hadi kusmalari olur ama öyle altına doldurmuyorlar zaten simsiyah bı şey yapiyorlar ![]()
![]()
Askılk Zıbın, alt üst takım, eldiven, şapka, bez, ince battaniye koydum ama heyecandan unuttuk hemşireye vermeyi onlar havluya sarıp verdiler bize, biz giydirdik ![]()
![]()
Benım kızım biraz minik doğdu sezeryan olduğu için bi kaç hafta erken geldi dünyaya bana göre de tulum tam bir kurtarıcı parça tek kıyafet olduğu için alt değiştirmede aşırı rahatlık ![]()